Ранок починається не з кави, а з палких обіймів: Леся Нікітюк засвітила обранця та похизувалася обручкою

Відома телеведуча Леся Нікітюк завжди воліла не обговорювати своє особисте життя. Проте, нині на неї чекають особливі зміни, якими гріх не поділитися.

Популярна українська телеведуча Леся Нікітюк завжди старалася тримати своє особисте життя за сімома замками. Звісно, приватність ніколи не зупиняла шанувальників, які щиро цікавилися її романтичними почуттями. Проте, вона воліла просто віджартовуватися. Але схоже, що в житті зірки назрівають зміни.

Не так давно у своєму Instagram, Леся показала, силует якогось красунчика. Як зазначила жінка у власній манері, він не просто увірвався в її життя, а й і в її холодильник. Це вже багато значить. Проте, тоді ніхто й подумати не міг, що їхні стосунки настільки серйозні.

Леся Нікітюк засвітила обручку на безіменному пальці
Леся Нікітюк засвітила обручку на безіменному пальці

 

Сьогодні, Нікітюк опублікувала нове фото, яке лагідно підписала “бобрий ранок”. Але цікаво не це, а те, що на знімку жінка в обіймах того самого чоловіка, а на її пальці красується золота обручка.

Особистість та обличчя коханого, Леся поки не розкриває. Наразі відомо тільки те, що чоловік любить смачно попоїсти та має неперевершену статуру. Погодьтеся, від досить кремезний, отже зможе її захистити. Тож жінці більше ні до чого уроки боксу.

Леся Нікітюк засвітила обручку на безіменному пальці
Леся Нікітюк засвітила обручку на безіменному пальці

Крім того, телеведуча засвітила особливу рису коханого. На спині чоловіка красується величезне тату, тож якщо він хоч трохи публічний, фани швидко знайдуть хто цей сміливець, який зміг підкорити серце норовливої дами.

Нагадаємо, раніше Леся ніколи не показувала свого кавалера. Жінка зізнавалася, що не маже мати серйозних стосунків через напружений графік роботи. Мовляв, хто буде терпіти, поки його кохана постійно на зйомках та в дорозі. Проте, судячи з усього, жінці таки вдалося знайти своє щастя.

Схожі статті

Після новини про розлучення з Потапом Каменських показала, з ким проводить ночі: хропіння на всю кімнату

Після новини про завершення шлюбу з Потапом Настя Каменських показала, з ким засинає та прокидається у своєму ліжку. Усі деталі в нашій статті.

Фата, весільна сукня зі стразами і чорні рукавиці: Камалія стала нареченою, але не для мільярдера Захура

Найбагатша співачка України Камалія стала нареченою, але не для мільярдера Мохаммада Захура. Як виглядають розкішна весільна сукня та фата артистки?

45-річна Оля Полякова показала, як вітала молодшу дочку з особливим святом: довелося йти вмиватися

Відома співачка Оля Полякова завжди вміла здивувати своїх неординарними вчинками. Цього разу зіркова мама вирішила оригінально привітати свою молодшу доньку з днем народження.

37-річна Настя Каменських кардинально змінила імідж та показала результат: тепер голова здається величезною

Настя Каменських кардинально змінила імідж для карʼєри в Іспанії та показала результат. Тепер голова співачки здається величезною. Чи воно було того варте?

Після новини про появу нового коханого Соломія Вітвіцька вразила неочікуваним зізнанням: “Все йде не так”

Ведуча ТСН Соломія Вітвіцька вразила неочікуваним зізнанням після появи в її житті нового коханого чоловіка. Що насправді відбувається у зірки?

Екс-дружина Остапчука показала, як розквітла після розлучення: чоловіки не приховують захоплених поглядів

Нещодавно відома блогерка Христина Горняк поділилася знімками з нової фотосесії, дивуючи своєю красою. Важко повірити, що цій жінці вже 37 років.