Половина обличчя біла, половина – темна: Катя Осадча вразила виглядом – на екрані не така

Відома українська телеведуча Катя Осадча вийшла на зв'язок зі свого дому та вразила зовнішнім виглядом. Знаменитість, виявляється, може бути і такою.

Знаменита українська телеведуча Катя Осадча має досвід роботи з камерою довжиною майже в 30 років. Вона починала свій шлях з подіумів, доволі швидко відділилася від своїх батьків, і так само швидко знайшла свій шлях, яким захотіла крокувати надалі.

І з світу моди майбутня знаменитість перейшла у світ журналістики, який підкорювали провокаційними запитаннями та сміливими головними уборами.

Катя Осадча показала, як виглядає у себе вдома

Катя Осадча показалася без макіяжу і розкрила основний секрет своєї молодості
Катя Осадча показала, як виглядає у себе вдома. Кадр з особистої сторінки зірки в Instagram

А зараз Катя Осадча не займається світським життям. Після 2 4 лютого, тобто майже 3 роки вона займається пошуком зниклих. Це часто бувають діти, захисники та звичайні пересічні люди, про яких не почуєш на телебаченні чи в репортажі.

До Києва Катя повернулася з евакуації ще в 2022-у. А зараз вона разом з маленькими дітьми Іваном та Данилом, а також чоловіком Юрієм Горбуновим продовжує проживати у заміському маєтку.

Катя регулярно публікує на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram різний контент: від розважального до гостросоціального.

Катя Осадча показала, як виглядає у себе вдома. Скріншот особистої сторінки зірки

А інколи ведуча просто показує, як проходять її вихідні та будні. Наприклад, нещодавно зірка оприлюднила нове фото, на якому постала з розкішними білими астрами. У дописі до публікації зірка зізналася, що сама собі подарувала букет.

Цікаво, що Катя не стала заморочуватися з освітленням, і хоча візуально її обличчя стало поділеним на дві частини, все одно опублікувала даний кадр. Примітно, що зараз в соціальних мережах є тренд не ідеальність і блогери припинили слідкувати за тим, щоб кадри були без недоліків. У даному випадку Осадча навіть не стала зважати на те, що фото вийшло ще й трохи змазаним.

До речі, Юрій Горбунов часто дарує своїй дружині квіти, але вона все одно не відмовила собі у задоволенні насолодитися осіннім букетом.

Схожі статті

Переможець Холостячки Еллерт показав, як змінився без Мішиної: бізнесмен з ідеальною посмішкою

Переможець романтичного реаліті-шоу Холостячка Олександр Еллерт показав, як змінився в США. Гуморист став справжнім красенем після роману з Ксенією Мішиною.

Леся Нікітюк показала, якою її бачить новий коханий Бабчук: в реальності не така, як на екрані

Леся Нікітюк показала, якою постає в реальному житті без гриму, правильно поставленого освітлення та фотошопу. Саме такою її полюбив новий обранець Бабчук.

45-річний В’ячеслав Узелков розповів про інвалідність і показав своє пенсійне: “Руки не склав”

В'ячеслав Узелков вийшов на зв'язок після усіх негараздів, які сталися з його здоров'ям, та розповів, яким стало його життя. Спортсмен також показав пенсійне посвідчення.

Вакарчук так не ставився: Соловій припала до немолодого іноземця, а він видав свої почуття

Христина Соловій не просто поїхала до Сполучених Штатів Америки, але вразила звідти неочікуваною новиною. Зізнання вона супроводила кадром, на якому припала до немолодого чоловіка.

Всі ховаються в тіні: який вигляд мають діти Андрія Доманського і чому він їх не показує

Андрій Доманський носить статус багатодітного батька вже багато років, але своїх дітей не показує. Як виглядають спадкоємці ведучого? Детальніше в нашому матеріалі.

У нього сила в м’язах, у неї — в красі: дружина Олександра Усика показала себе без макіяжу

Олександра Усика чудово знають у всьому світі. А його дружина для багатьох шанувальників залишаться за кадром. Тому не всі знають про те, наскільки Катерина красива.