Вдова Сергія Сивохи показала його могилу та розповіла, як живе після втрати: “Час не лікує”

Дружина відомого українського гумориста та ведучого Сергія Сивохи Тетяна показала, де він знайшов свій спокій та шлях на небеса. Відвідати це місце зможуть далеко не всі українці.

Важко знайти в Україні людину, якаб не знала, хто такий Сергій Сивохо. З цією людиною виросла декілька поколінь, і хоча він не був кумиром, користувався любов’ю і повагою.

Чоловік пішов з життя минулого року у жовтні. Це стало несподіванкою для його співвітчизників, адже ніщо не перед віщувало отримання подібної звістки. Свій стан Сергій Сивохо приховував від публіки і помер у німецькій лікарні. У зв’язку з цим виникла навіть плутаниця. Спочатку новину назвали фальшивою, адже Сергій тільки прощався з цим світом.

Невдовзі все ж таки смерть Сивохи підтвердилася.

Вдова Сергія Сивохи показала його могилу

Вдова Сергія Сивохи показала його могилу

Тоді його вдова розповіла про речі, які про нього мало хто знав. Наприклад, що він боровся за свою батьківщину і за те, аби вона нарешті досягла миру, змогла віднайти свій шлях назад до України і припинила втрачати своїх синів.

Побачити ці дні йому так і не вдалося. Втім, поховали його саме в Донецьку. Так, нещодавно Тетяна опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram фото його могили, а у дописі до публікації звернулася до покійного чоловіка.

“Ти ніби хотів встигнути “полагодити” цей світ, поки ще билося твоє серце. Ти щиро вірив, що повернешся до рідного українського Донбасу! Тепер ти на рідній землі, спочивай з миром, моя любов”

Нагадуємо, що Сергій Сивохо завжди мав серйозні проблеми зі здоров’ям, з раннього дитинства. Заради того, аби продовжити своє життя, йому довелося позбавитися від зайвої ваги, і чоловік досяг неймовірних результатів.

Зазначимо, що у той період пішло ще декілька артистів. Так, справжнім ударом для українців стала втрата Ніни Митрофанівни Матвієнко, яка також не розповідала про свій рак. Також життя пішов Віталій Білоножко, який близько двох років не виходив в люди та ніяк не фігурував в інформаційному просторі.

Схожі статті

Працює з пацієнтами: як виглядає донька Скрябіна – на нього надзвичайно схожий ще син Білик

Після себе Кузьма Скрябін залишив одну-єдину донечку, яку любив більше за своє життя. Якою вона виросла, ким працює і чому так схожа з сином Ірини Білик?

43-річна Лілія Ребрик проти 6-річної Поліни: мама й донька показались в однакових образах

Лілія Ребрик виховує трьох доньок, які постійно з'являються у її соцмережах: телеведуча продемонструвала нереальну схожість із середньою донькою - не відрізнити.

Темне волосся і розкішні кучері: 58-річна Сумська показала себе “нову” – тепер її не впізнати

Ольга Сумська кардинально змінила свій імідж та показалась у незвичному для себе образі з кучерями - що ж на це скаже її чоловік Віталій Борисюк?

Віктор Бронюк схуд на 30 кілограмів та показав результат: став стрункий як тростиночка

Знаменитий український виконавець та лідер гурту ТІК Віктор Бронюк схуд на 30 кілограмів та показав результат. Зірка став стрункий як тростиночка.

Даша Малахова показала, як змінилася зі смерті батька: не може розлучитися з прахом

Популярна українська ведуча Даша Малахова показала, як змінилася без батька. Зірка вразила зізнанням про те, як насправді пройшли усі ці дні для неї.

Між Владом Ямою і ученицями стоїть вона: хореограф розповів, як вчинила з ним дружина

Популярний український хореограф Влад Яма показав, хто стоїть між ним та його ученицями в студії та не став приховувати, як до цього відноситься його дружина.