Працює з пацієнтами: як виглядає донька Скрябіна – на нього надзвичайно схожий ще син Білик

Після себе Кузьма Скрябін залишив одну-єдину донечку, яку любив більше за своє життя. Якою вона виросла, ким працює і чому так схожа з сином Ірини Білик?

Ні для кого не було секретом, що Андрій Кузьменко був надзвичайно прив’язаним до своєї дочки. Разом з Барбарою він намагався проводити якомога більше часу, але маленька принцеса часто була змушена чекати на тата, адже в нього були то гастролі, то зйомки.

Він не ховав її від преси, але так само не занадто багато фокусу спрямовував на спадкоємицю, щоб вона могла отримати досвід нормального посереднього дитинства, як у всіх інших дітей. Але звичайно, не без безумовної сильної любові батька.

Згодом Барбара розповідала, що тато в неї надзвичайно вірив. Він був готовий прийняти будь-який шлях, в який вона обере, і просто мотивував та надихав її на кроки вперед. Його голос і досі з нею.

Дочка Кузьми Скрябіна показала, як виглядає зараз

Дочка Кузьми Скрябіна показала, як виглядає зараз

В своєму архівному інтерв’ю Барбара Кузьменко пізніше розповіла, що у підліткові роки мала серйозне акне, і довго не могла до нього позбавитися. Це і стало причиною вибору її подальшої професії. Вона закінчила як і її батько медичний інститут і стала косметологом.

Власну шкіру вона вилікувала, а тепер допомагає іншим боротися з недоліками. І як Барбара демонструє на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram, клієнтів в неї хоч відбавляй.

Не варто і казати, що вона стала неймовірною красунею, дуже схожа на батька, але у той самий час вилучає багато жіночності та елегантності. Цікаво, що колись сина Ірина Білик Гліба часто порівнювали з Андрієм, і зараз ці двоє між собою неймовірно схожі. Барбара Кузьменко та спадкоємець співачки виглядають, наче брат та сестра.

Скільки насправді було дітей у Кузьми Скрябіна
Дочка Кузьми Скрябіна показала, як виглядає зараз

Але так склалося, що у Барбари насправді немає рідних братів та сестричок, тому вона у батька і мами була одна. Минулого року також не стало її бабусі, яка возз’єдналася із своїм сином. Тепер по лінії батька у Барбари залишився лише дідусь.

Схожі статті

Квіти у волоссі, мурахи по тілу: Тіна Кароль стала найбажанішою жінкою після свого нового кліпу

Співачка Тіна Кароль не перестає дивувати шанувальників своїми новими композиціями та образами, що викликають шквал емоцій. На цей раз знаменитість перевершила саму себе.

Вона біжить, а волосся назад: Ольга Фреймут показала відсутність манер в Лондоні

Ольга Фреймут вже 2 роки як живе у Лондоні, і навіть у Великобританії не забуває про манери. Втім, бувають випадки, коли зовсім не до манер.

Вдова Сергія Сивохи показала його могилу та розповіла, як живе після втрати: “Час не лікує”

Дружина відомого українського гумориста та ведучого Сергія Сивохи Тетяна показала, де він знайшов свій спокій та шлях на небеса. Відвідати це місце зможуть далеко не всі українці.

43-річна Лілія Ребрик проти 6-річної Поліни: мама й донька показались в однакових образах

Лілія Ребрик виховує трьох доньок, які постійно з'являються у її соцмережах: телеведуча продемонструвала нереальну схожість із середньою донькою - не відрізнити.

Темне волосся і розкішні кучері: 58-річна Сумська показала себе “нову” – тепер її не впізнати

Ольга Сумська кардинально змінила свій імідж та показалась у незвичному для себе образі з кучерями - що ж на це скаже її чоловік Віталій Борисюк?

Віктор Бронюк схуд на 30 кілограмів та показав результат: став стрункий як тростиночка

Знаменитий український виконавець та лідер гурту ТІК Віктор Бронюк схуд на 30 кілограмів та показав результат. Зірка став стрункий як тростиночка.