Влад Яма показав, до чого дійшов в США: “Пані хвилюється, що розвалимо польський ресторан”

Відомий український хореограф Влад Я вийшов на зв'язок та показав, до чого дійшов у Сполучених Штатах Америки і чому володарка ресторану вийшла з себе.

3 роки тому Влад Яма остаточно прийняв рішення про переїзд до Сполучених Штатів Америки. Для більшості його знайомих це не було неочікуваністю, адже він буквально мріяв про еміграцію. Зірку тримала в Україні здебільшого кар’єра, однак після 24 лютого все кардинально змінилося.

Тим не менш, хореограф сильно сумує за батьківщиною і часто говорить про те, що намагається допомогти Україні зі Штатів. Робить він це через фінанси. А фінанси в свою чергу здебільшого поступають через різноманітні благодійні заходи. Влад намагається брати участь в усіх можливих подібних ініціативах.

Влад Яма показав, чим займається в США

Влад Яма показав, які в нього стосунки з жінками, коли дружина поруч
Влад Яма показав, чим займається в США

Наприклад, нещодавно зірка показав, як проводить час разом з іншими артистами в іншому штаті, адже заради цього він покинув Флориду.

Захід мав статися у місцевому польському ресторані, в кадр потрапила володарка закладу, яка сильно розхвилювалася, що чоловіки зіпсують приміщення. А сама картина розгорнулася якраз під час підготовки учасників до виступу. Вони розклали свої інструменти, і навряд очікували, що жінка стане так хвилюватися через це. А Влад ще й посміявся з комічності ситуації.

Влад Яма показав, чим займається в США

Нагадуємо, що хореограф неодноразово піддавався серйозні критиці зі сторони своїх колег та співвітчизників через втечу. Зокрема, в інформаційному просторі постійно звучить думка про те, що танцюрист вже не зможе повернутися до України, навіть якщо захоче. Однак, як показує практика, Олег Винник намагається прорватися, і поки що його ніхто не може зупинити. Ба більше, навколо артиста розгорнулися неймовірні скандали, і він все одно крокує вперед.

Влад же поки що мовчить на рахунок повернення і дійсно адаптувався разом з родиною до життя на американський лад. Тим не менш, він може ще здивувати свою публіку.

Схожі статті

Катя Осадча показала, як балує сина Горбунова: елітний автомобіль і все найкраще

Катя Осадча показала, як балує сина від Юрія Горбунова. Для хлопчика приготували елітний автомобіль і все найкраще. Усі деталі в нашій статті.

Готова забути все: колишня дружина Потапа вразила зізнанням про стосунки з ним

Колишня дружина Потапа Ірина Горова вразила зізнанням про стосунки з ним. Характер взаємин продюсерів змінився, і приховати це вже не вдалося.

Дружина Віктора Павліка розповіла, як почувається після пластики: “Не подобаюся собі”

Дружина Віктора Павліка Катерина Репяхова розповіла, як почувається після пластики. І як так склалося, що блогерка зараз не подобається собі?

Величезна квартира у стилі “лакшері”: Олександр Педан провів екскурсію власною квартирою

Телеведучий Олександр Педан володіє трьома квартирами в Києві та наразі живе у центрі столиці в двоповерхових апартаментах - як же вони виглядають?

Лілія Ребрик вразила вродою старшої дочки Діани: пишні брови за канонами вічної моди

Популярна українська ведуча Лілія Ребрик показала, як змінилася її старша дочка Діана, яка стала справжньою красунею. Про такі брови та губи багато хто лише мріє.

І за кухаря, і за прибиральника: Володимир Остапчук показав, як обслуговує Полтавську

Відомий шоумен Володимир Остапчук ні на мить не залишає кохану Катерину Полтавську без своєї уваги. Про таку турботу інші жінки можуть лише мріяти.