Найсексуальніша легкоатлетка планети Аліса Шмідт

Дивлячись на 21-річну німецьку легкоатлетку, красуню Алісу Шмідт, мимоволі згадуються слова класика про те, що в людині має бути все прекрасне. У певному сенсі вона є живим доказом цього.

Наполеглива і цілеспрямована, висхідна зірка європейської легкої атлетики, уже сьогодні є срібним призером чемпіонату Європи з легкої атлетики.

Мега популярною стала після того, як рік тому видання Busted Coverage визнало її найсексуальнішою легкоатлеткою планети.

Красуня Аліса
Красуня Аліса

Алісі Шмідт пропонують десятки контрактів на рекламні зйомки, в тому числі і журнал Playboy. Та вона від багатьох відмовляється. Каже, що спорт зараз для неї понад усе. Аліса не приховує, що має амбіції стати Олімпійською чемпіонкою.

Найсексуальніша легкоатлетка світу
Найсексуальніша легкоатлетка світу

Втім, вона вже зараз непогано заробляє від 100 до 500 тисяч доларів на рік. А про популярність спортсменки свідчать 1,5 мільйона підписників на її сторінку в Instagram.

Аліса підкорила не тільки бігову доріжку
Аліса підкорила не тільки бігову доріжку

Про особисте життя Аліси відомо тільки те, що вона зустрічається з хлопцем Фредді Ріхтером, теж німцем, який у минулому серйозно займався бодібілдінгом, а нині захопився професійною фотографією. Якщо це його фото, якими Аліса побалувала своїх кумирів в Instagram,то хлопець може у цій справі досягти успіху.
На сьогодні пара дуже вдало розкручує імідж спортсменки.

Дівчина-мрія
Дівчина-мрія

 

 

Схожі статті

Названо 5 українських зірок, які отримують виплати за кордоном: Катерина Кістень, Слава Камінська та інші

Після початку повномасштабного вторгнення багато українських сімей були вимушені виїхати за кордон. Деякі зірки та їхні родини не стали виключенням. Хто ж зі знаменитостей отримує соціальну допомогу?

6-річний син Григорія Решетніка потрапив до лікарні: тато тримає спадкоємця за руку і заспокоює голосом

Відомий український телеведучий Григорій Решетнік вразив мережу свіжими кадрами, на яких показав, як намагається підтримувати свого маленького сина в стоматологічному кабінеті.