Модні пальто осінь-зима 2020-2021: фотографії трендових моделей

Пальто — невід'ємний елемент жіночого гардеробу. Модне пальто знайдеться у кожної дівчини, яка слідкує за трендами кожного року. До речі, саме про них розповімо детальніше.

Отже, які жіночі пальта пропонують нам носити в сезоні осінь-зима 2020-2021 провідні дизайнери моди?

Пальто оверсайз

Пальто оверсайз

Такі пальта будуть популярними у новому сезоні. Особливо ті, які нагадують чоловіче пальто, немов запозичене у свого бойфренда. Саме такий екстремальний оверсайз пропонує бренд JW Anderson, Isabel Marant, Missoni.

Шкіряні пальта

Шкіряні пальта

Це також досить популярна модель у новому сезоні. До того ж, її пропонують такі відомі дизайнери як Alexander McQueen, Tod’s і Marni.

Пальта з об’ємними рукавами

Пальта з об’ємними рукавами

Прогнозують, що це стануть наймодніші фасони цієї осені. Зробивши акцент на плечах, дизайнери вирішили трохи змістити фокус уваги вниз — для тих, кому набридли дещо гострі і занадто об’ємні плечі. Вони запропонували найрізноманітніші варіанти об’ємних рукавів.

Пальто в клітину

Пальто в клітину

Ця модель пальт стоїть поза часом і буде актуальною завжди. При цьому дизайнери пропонують як класичний малюнок, так і незвичайні його інтерпретації.

Хутряні пальто

Хутряні пальто

А взимку в тренди прагнуть попасти красиві та модні пальта з хутра. До того ж, більшість з них зі штучних матеріалів. Виглядають навіть краще. Такі пальта показали Rochas, Mark Fast, Jonathan Simkhai.

Біле пальто

Біле пальто

Ми закриваємо очі на його непрактичність, коли бачимо це біле і розкішне пальто. Цей одяг можна з гордістю назвати — для душі. Його пропонують бренди Lanvin, Brandon Maxwell, Brock Collection.

Пальто максі

Пальто максі

Дуже зручна і практична модель для холодної пори року — довге пальто. Його можна побачити у Bottega Veneta, Boss, Miu Miu.

Схожі статті

“Хобі або колекціонування”: родину Мірошниченків розкритикувати через усиновлення дитини. Пара відреагувала

Кожну публічну людину переслідують як шанувальники, так і хейтери. Навіть за добрі справи їм частенько прилітає "на горіхи" від невдоволеної публіки.

Тіна Кароль не захотіла приховувати материнського щастя і вразила повідомленням: “У мене буде донечка”

Знаменита українська співачка Тіна Кароль підкорила мережу реакцією на своїх шанувальниць під час випуску її нової пісні. Що ж відбувається?

“Маємо те, що маємо”: після розлучення Віра Брежнєва змінилася і показала обличчя без косметики та фільтрів

Знаменита українська співачка Віра Брежнєва вперше за довгий час показала, як виглядає абсолютно без косметики та без фільтрів. Усі деталі в статті.

Євгенія Власова повернулася на сцену та показала, як зараз виглядає: красивіша, ніж за часів “живої ріки”

Знаменита українська співачка Євгенія Власова вперше за багато років презентувала новий відеокліп та вразила мережу своїм молодим виглядом. Яка зірка зараз?

“Давайте допомагати одне одному”: 38-річна Цибульська потрапила в ДТП, але не визнала свій промах за кермом

Відома артистка повідомила про прикрий інцидент, що трапився з нею вчора. Жінка потрапила у невелике ДТП, проте обурена вона не власним стилем водіння, а поведінкою суспільства.

Катерина Осадча стривожила фанатів виглядом та розповіла, що з нею сталося вдома: “Почуваєшся ганчіркою”

Катя Осадча є активною користувачкою соціальних мереж. Зірка використовує будь-яку можливості для того, щоб створити корисний та дійсно цікавий контент.