Вуличний весняний стиль: як поєднувати куртки та широкі джинси – показали стилісти Кошмал, Нікітюк, Мішиної

Модні образи та трендовий одяг – це точно про вбрання наших знаменитостей, які, як ніхто інший, уміють стильно вдягатися й надихати цим.

Українські знаменитості – це справжні модники та модниці. Вони своїми стильними образами надихають своїх підписників та підписниць на красиві луки. Зірки створюють справжні тренди, які тримаються цілими місяцями та сезонами. Їхні фотографії, де знаменитості позують у модному одязі, надихають на створення крутих образів. Уже йдуть перші дні весни, а це означає, що всім нам уже так хочеться роздягтись, не носити величезні теплі куртки та взуття. Хочеться легшого, вільнішого, весняного. Що буде модним навесні 2023, про всі тренди вуличних луків – читайте далі.

Анна Кошмал

Знаменита українська акторка Анна Кошмал у перші ж дні березня вже поділилася світлинами з прогулянки весняним Києвом. Там жінка позує у стильному вуличному вбранні: широкі світлі джинси, кеди, біла футболка та незастібнута чорно-зелена куртка.

Анна Кошмал
Анна Кошмал

Леся Нікітюк

Популярна українська телеведуча, акторка та гумористка Леся Нікітюк показалася підписникам із сонячного, незламного міста Миколаєва. Там жінка позує у темних джинсах та світлій короткій куртці, дещо розстібнутій біля шиї Нікітюк.

Леся Нікітюк
Леся Нікітюк

Ксенія Мішина

Знаменита українська акторка Ксенія Мішина нещодавно порадувала своїх підписників та підписниць у Інстаграмі новими світлинами, де вона позує більш роздягнена, ніж усі попередні героїні. Це не дивно, адже фотографії – із-за кордону, де вже справжня весна. Мішина позує в широких білих штанах, світло-синій накидці та сірій кофтинці.

Ксенія Мішина
Ксенія Мішина

Як бачимо, модними навесні будуть штани чи джинси та кофти/куртки на розпах, що свідчить про прихід весни, а значить – тепла.

Схожі статті

“Давайте допомагати одне одному”: 38-річна Цибульська потрапила в ДТП, але не визнала свій промах за кермом

Відома артистка повідомила про прикрий інцидент, що трапився з нею вчора. Жінка потрапила у невелике ДТП, проте обурена вона не власним стилем водіння, а поведінкою суспільства.

Катерина Осадча стривожила фанатів виглядом та розповіла, що з нею сталося вдома: “Почуваєшся ганчіркою”

Катя Осадча є активною користувачкою соціальних мереж. Зірка використовує будь-яку можливості для того, щоб створити корисний та дійсно цікавий контент.

Головний конкурент Андрія Данилка завжди біля нього тінню: мама Сердючки Білоконь показала свого чоловіка

Інна Білоконь знаходилася поруч з Андрієм Данилком протягом усього його кар'єри, яка вже дістається тридцятирічного віку. І безумовно за цей час в обидвох було багато прихильників.

“В нас була своя драматургія”: давні друзі Падалко, Таран і Сенічкін показали, якими були в “Сніданку”

Відомі українські телеведучі Марічка Падалко, Лідія Таран та Руслан Сенічкін пройшли разом дуже великий шлях, і його початок був неймовірним.

Важкий чоловічий погляд, модна стрижка і одяг люкс: як виглядає син Потапа – “За словом у кишеню не лізе”

Відомий український продюсер Потап має лише одного сина, але заради нього він готовий на все. Хлопчик одразу ж отримав велику порцію слави, тільки-но з'явився на світ.

Затьмарила красою маму: Ольга Сумська вийшла у світ із красунею-донькою і 22-річна Ганна викликала фурор

Ольга Сумська опублікувала у своїх соціальних мережах фото зі свою меншою донькою Ганною: як змінилась дівчина та чи спілкується зі старшою сестрою?