Емоція в чорно-білому: найкращі двоколірні фотосесії українських зірок – Осадча, Репяхова, Тарабарова

Фотосесії – це чи не найкращий спосіб роздивитися людську красу крізь призму об'єктиву. Наші зірки часто фотографуються та тішать світлинами своїх фанів.

Фотографія – це справжнє мистецтво. Люди, які з фотоапаратами на ти, можуть творити дива завдяки об’єктиву, людям та баченню кадру. Саме фотосесії здатні розкрити особистість людини з нового боку, ще не звіданого та не баченого. Наші знаменитості час від час радують своїх підписників та підписниць професійними кадрами. Останнім часом модним формат проведення фотосесії стали кадри чорно-білих відтінків. Наші зірки вже спробували себе в об’єктиві ч/б та показали результати роботи на своїх сторінках в соціальній мережі Інстаграм.

Катерина Осадча

Знаменита українська телеведуча Катерина Осадча не так давно поділилися атмосферною та затишною фотографією чорно-білого кольору. Жінка позує на дивані, сидячи з горнятком кави чи чаю. Зі світлини двох кольорів видно, що Катерина Осадча – у світлих джинсах, білій футболці та в’язаній білій кофтині. Саме чорно-білі кольори – прекрасна нагода розвивати свою уяву.

Катерина Осадча
Катерина Осадча

Катерина Репяхова

Знаменита дружина популярного українського співака Віктора Павліка Катерина Репяхова – справжня любительниця естетичних, красивих та якісних світлин у своєму профілі. Вона не обійшлася без фотосесії в чорно-білому стилі. Так, жінка недавно опублікувала фотографії, де вона позує, сидячи на дивані. На ній – біле боді та майка. Щоправда, такий відвертий одяг дещо збентежив підписників та підписниць, про це вони написали в коментарях.

Катерина Репяхова
Катерина Репяхова

Світлана Тарабарова

Навіть яскрава, рудоволоса та завжди кольорова співачка Світлана Тарабарова не втрималась від фотографій стриманих кольорів. Жінка позувала з серйозним виразом обличчя, у чорному класичному піджаку.

Світлана Тарабарова
Світлана Тарабарова

Схожі статті

Христина Соловій показала чоловіка, якому довірилася і не відпускає: Жадану і Вакарчуку так не вірила

Христина Соловій вперше показала чоловіка, якому довірилася сильніше, ніж будь-кому. Хто цей юнак, чи має він відношення до її історії з Жаданом і що далі?

Таку красу під парео гріх ховати: Марічка Падалко блиснула фігурою, якою не похизується більше ніхто на 1+1

Марічка Падалко показала, чим на каналі 1+1 не похизується більше ніхто, крім неї. Не дивно, що Єгор Соболєв ніколи не забуває про свою дружину та спішить додому.

Юрій Горбунов не зміг відростити густі як в дрімучому лісі вуса: Зібров посміється з такої “щіточки” (ФОТО)

Юрій Горбунов не зміг відростити густі вуса. Павло Зібров лише посміється з такої "щіточки", але іншого варіанту не було, тож ведучий показав, як тепер виглядає.

Запропонував їй таке, що вона не змогла піти: Оля Полякова розкрила секрет її стосунків з чоловіком Вадимом

Оля Полякова розкрила секрет її стосунків з чоловіком. Бізнесмен запропонував співачці таке, що вона просто не змогла йому відмовити. Що саме він їй сказав?

“Це вибір серця”: 46-річна Лілія Подкопаєва показала дитину, яку вирішила всиновити та не шкодує про це

Поява в сім'ї дитини завжди перетворює звичну буденність на щось особливе. Ексгімнастка Лілія Подкопаєва розповіла, як колись наважилася на цей крок та дала поради підписникам.

Барбі Каменських: 37-річна дружина Потапа приміряла рожевий образ та вразила своєю “ляльковою” красою

Кожен шанувальник Насті Каменських знає про її неймовірне почуття стилю. Щоразу співачці вдається дуже вдало підкреслити власну привабливість. Цього разу вона "скопіювала" Барбі.