Модний тренд весни 2023 – спідниця з розрізом: Тіна Кароль, Надя Дорофєєва, Людмила Барбір “на стилі”

Зірки дуже часто задають тренди, які, згодом стають модными й серед всіх жінок, оскільки дівчата завжди рівняються на вибір відомих людей, які одягають ті чи інші речі. Це слугує як показник якост та справді доводить моду сезону.

Так, наприклад останні кілька років спідниці з розрізом не виходять з моди. І вони є в різних варіаціях, різна довжина, матеріал, колір, принт, розріз, тобто, варіантів таких спідниць існує безліч. Їх можна носити не лише влітку, а ще й взимку, якщо грамотно скомбінувати образ. Загалом спідниці та сукні вважаються для багатьох жінок одягом для якогось приводу, тобто, щодня їх не носять, а лише під настрій або на свято.

Але насправді спідниці – це база жіночого гардероба й українські зірки це доводять. Оскільки доволі часто їх можна побачити у такому жіночному образі. Наприклад днями Тіна Кароль була на важливій дипломатичній зустрічі, де одягнула джинсову довгу спідницю з розрізом. Вона виглядала дуже вишукано та стильно. І це не був святковий чи особливий образ, навпаки досить спокійний та щоденний.

А ось Людмила Барбір дуже часто одягає сукні чи спідниці, тому що, по-перше, вона полюбляє такий жіночний стиль, а по-друге, це неймовірно красиво виглядає у кадрі. Тому, на Людмилі часто можна помітити сукні або спідниці з розрізом на нозі. Частіше, звичайно, стилісти обирають для ефірів Барбір сукні або костюми, але й спідниці також часто можна побачити на ведучій “Сніданку з 1+1”.

Співачка Надя Дорофєєва не є прихильницею класичного стилю, вона полюбляє оверсайз. Це великі речі вільного крою, а також Надя любить спортивні речі, худі, вільні штани, кросівки. Та інколи і вона приміряє на себе ніжні жіночні образи. Тому й Дорофєєву можна побачити у спідниці з розрізом на нозі, яка їй неймовірно пасує та підкреслює гарну фігуру співачки.

Тож, спостерігаючи за тим, що демонструють українські зірки час від часу, можна зрозуміти, як речі підходять й для вашого гардероба.

Схожі статті

Леся Нікітюк показала своє кохання: живе разом із ним уже багато років, а ім’я у нього зовсім не слов’янське

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк знову потішила своїх підписників кадром, на якому показала своє кохання. Мова йде ні про кого іншого, а про Рафаеля.

Руслана Лижичко засвітила округлий живіт після 10 років мрій про материнство: нарешті стане мамою?

Знаменита українська співачка Руслана Лижичко засвітила округлий живіт та подала надію своїм шанувальникам на майбутнє поповнення в сімʼї. Чи це так?

Після новини про розлучення Настя Каменських засвітилася з іншим чоловіком і зробила зізнання: “Люблю”

Знаменита українська співачка Настя Каменських опублікувала новий пост, в якому постала разом з іншим чоловіком, вельми молодим та вродливим. Усі деталі в статті.

Нова дівчина Мурата Налчаджиоглу зробила тату з його іменем: екс-дружина Ані Лорак на такий крок не пішла

Нова дівчина колишнього чоловіка Ані Лорак Мурата Налчаджиоглу Анастасія вразила мережу неочікуваним вчинком, адже зробила татуювання з іменем коханого.

57-річна Ольга Сумська раптово залишила Україну та заявила з Європи: “Настав нарешті мій час”

Знаменита українська акторка Ольга Сумська вийшла на зв'язок із поїздки закордон та поділилася враженнями від своєї подорожі. Чим зараз займається зірка?

Ольга Мартиновська подарувала серце Володимиру Ярославському і зробила вражаюче зізнання: “Зустрічаємось”

Знаменита українська кулінарка Ольга Мартиновська вразила мережу кадром, на якому постала разом з Володимиром Ярославським. Усі деталі в статті.