Фаворитка Вакарчука Соловій показала свого немолодого друга і приголомшила характером стосунків з ним

Знаменита українська співачка Христина Соловій здивувала мережу спільним кадром з популярним блогером. Усі деталі дізнайтеся в нашій статті.

Не так давно знаменита українська співачка Христина Соловій відсвяткувала своє тридцятиріччя. На честь цієї події артистка випустила нову композицію зі словами авторства поета Сергія Жадана, в якій заспівала про юні роки.

Христина Соловій приголомшила кадром з Паном Романом

Даний трек користується великою популярністю в Україні, і нещодавно про нього згадав знаменитий вітчизняний блогер Пан Роман. Він оприлюднив на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram спільну фотографію з Христиною та підписали її одним словом, яке в нього асоціюється зі співачкою — “Юність”.

Христина Соловій приголомшила кадром з відомим блогером Паном Романом

Натомість Христина вирішила підіграти блогера і також додала слово, яке вона пов’язує з паном Романом.

Примітно, що це вже не перший кадр, на якому Соловій постає з блогером. А подібні жарти вже говорять про приятельські стосунки, які встановилися між медійними особистостями, що зовсім не дивно, особливо у наші часи, коли знаменитості беруть активну участь у найрізноманітніших благодійних заходах і постійно зіштовхуються одне з одним на концертах.

Нагадуємо, Христина Соловій прославилася після співпраці зі Святославом Вакарчуком, який тривалий час був її наставником, а також продюсером. Втім, через декілька років плідної співпраці їхні дороги розійшлися. Не дивлячись на це, чутки про любовний зв’язок між виконавцями не вщухали, хоча і були спростовані. Зараз Христина зізнається, що не підтримує зв’язку з Святославом, хоча час від часу вони пересікаються. За офіційною версією на даний момент Христина Соловій холостячка.

Схожі статті

Головний конкурент Андрія Данилка завжди біля нього тінню: мама Сердючки Білоконь показала свого чоловіка

Інна Білоконь знаходилася поруч з Андрієм Данилком протягом усього його кар'єри, яка вже дістається тридцятирічного віку. І безумовно за цей час в обидвох було багато прихильників.

“В нас була своя драматургія”: давні друзі Падалко, Таран і Сенічкін показали, якими були в “Сніданку”

Відомі українські телеведучі Марічка Падалко, Лідія Таран та Руслан Сенічкін пройшли разом дуже великий шлях, і його початок був неймовірним.

Важкий чоловічий погляд, модна стрижка і одяг люкс: як виглядає син Потапа – “За словом у кишеню не лізе”

Відомий український продюсер Потап має лише одного сина, але заради нього він готовий на все. Хлопчик одразу ж отримав велику порцію слави, тільки-но з'явився на світ.

Затьмарила красою маму: Ольга Сумська вийшла у світ із красунею-донькою і 22-річна Ганна викликала фурор

Ольга Сумська опублікувала у своїх соціальних мережах фото зі свою меншою донькою Ганною: як змінилась дівчина та чи спілкується зі старшою сестрою?

Величезний маєток, студії, басейн: як виглядає еко-будинок переможниці Євробачення-2004 Руслани Лижичко

Переможниця пісенного конкурсу Руслана Лижичко показала, як виглядає її маєток неподалік від столиці: студія звукозапису, сад, електростанції та інше.

Вічно юна: співачка LAMA повернулася і показала, як неймовірно виглядає у свої 48 років – Ротару позаздрить

Коли співачка Lama збирала повні концертні зали та приховувала глядачів біля екранів, адже мала неймовірний голос, харизму, і одразу ж запам'ятовувалася.