Катерина Бужинська показала квіти кольору розлуки: хто презентував жінці такий букет-передвісник розставання

Восьмого березня багато українських знаменитостей вирішили похизуватися своїми чудовими подарунками на свято жінки та весни, вони все це виставили в мережі.

У світі 8 березня відзначається як Міжнародний день прав жінок і миру. Нагадаємо, що таке рішення було прийнято Генеральною Асамблеєю ООН у 1975 році. У деяких  країнах світу цей день є державним вихідним, зокрема в Україні. Однак, останнім часом довкола цього свята багато дискусій. Хтось вважає, що свято варто взагалі скасувати, інші кажуть, що день дуже важливий. Адже нагадує, що жінки не завжди мали право голосу чи право обрати сферу діяльності.

У соціальній мережі багато популярних українських співачок, телеведучих, акторок та бізнесвумен присвятили пости та сторіс сьогоднішньому дню. Зокрема, відома артистка Катерина Бужинська виклала фото та написала пост на сторінку свого Instagram. На фото співачка одягнута у світло-бежевому платті тримає великий букет жовтих троянд. Як відомо, у народі кажуть, що подаровані жовті квіти символізують сумне розставання із своїм коханням. Однак, Катерина Бужинська  не повідомляла, хто саме зробив їй такий подарунок. На світлині українська зірка має вигляд щасливої жінки, тому скоріш за все у неї все чудово із Дімітаром Стойчевим з яким вона перебуває у цивільному шлюбі.

Скріншот зі сторінки
Скріншот зі сторінки

Катерина привітала українських жінок зі святом та побажала їм миру. За словами знаменитості саме сила жінок змінює світ.

“Зі святом, наші рідні Берегині свого роду, своєї країни, нашого миру та загального спокою!!! Ми своєю могутньою енергетикою здатні змінити світ на найкраще!!!У цьому наша  могутність. Тож єднаймося!!! Перемоги і миру!!!”, – написала Катерина Бужинська.

Схожі статті

Потап під “молочну” пісню Насті Каменських змастив свою лисину молоком: питань стає все більше

Потап та його дружина Настя Каменських продовжують дивувати. Цього разу співачка шокувала новою піснею про молоко, а репер використав його не за призначенням.

Змінились кардинально як зовнішньо, так і внутрішньо: як виглядали Полякова та Єфросиніна до популярності

Досягти популярності може не кожний, адже не всім вистачить цілеспрямованості та сміливості, але Оля Полякова та Маша Єфросиніна здобули її власними зусиллями.