Олександр Пономарьов, Віталій Козловський та Євген Клопотенко: найкрасивіші чоловіки-холостяки

Українські знаменитості так часто присвячують себе повністю роботі, що часом можуть абсолютно забути про своє особисте життя, яке так хвилює всіх.

Кохання –  це надто несподівана річ. Найчастіше найзахоплюче почуття приходить дуже несподівано. А іноді українські знаменитості настільки сильно присвячують себе кар’єрному розвитку, що просто забувають про самовдосконалення в особистому плані. Чоловіки та жінки постійно працюють, тому не ходять ані на побачення, ані на кави. Вони лише працюють і працюють.

Віталій Козловський

Українскому співаку вже зовсім незабаром 36 років, однак Віталій Козловський досі не одружений. Проте в співака  були спрроби створити свою сім’ю. Зазначимо, що Віталій Козловський хотів створити власну сім’ю, він зав’язав роман із Раміною Есхакзай. Співак запропонував Раміній вийти заміж, але цього таки не сталось.

Віталій Козловський
Віталій Козловський

Олександр Пономарьов

У популярного українського співака вже два одруження та двоє дітей. Як на диво співак Пономарьов зазначав, що мав велике бажання мати одного партнера на все життя. Однак, вже вкотре співак має нову обраницю. Однак сам співак особистого життя не розповідає деталей, адже на його думку – щастя любить тишу.

Олександр Пономарьов
Олександр Пономарьов

Євген Клопотенко

За словами більшості незаміжніх жінок України, Євгену Клопотенку надають титул  найкращого та найталановитішого чоловіка цієї держави. Частина чоловіків переживає за особисте життя знаменитості та жартує, що шеф-кухар одружився з українським борщем. Проте недавно Євген Клопотенко шокував усіх своїм прихильників. Він поділився у своїх соціальних мережах кліпом, де показав руки жінки з обручальним кольцом. Знаменетий кухар обіцяв, що розповість про цю інтригуючу історію.

Євген Клопотенко
Євген Клопотенко

Схожі статті

Змінились кардинально як зовнішньо, так і внутрішньо: як виглядали Полякова та Єфросиніна до популярності

Досягти популярності може не кожний, адже не всім вистачить цілеспрямованості та сміливості, але Оля Полякова та Маша Єфросиніна здобули її власними зусиллями.