Міжнародний жіночий день: Осадча, Могилевська, Каменських розповіли, чи чекали подарунків сьогодні

Міжнародний жіночий день, який щорічно відзначається 8 березня в багатьох країнах світу. став днем, коли відзначають досягнення жінок у різних сферах життя та підтримують боротьбу за гендерну рівність

В цей день жінки отримують подарунки, квіти та привітання від своїх рідних, друзів та колег. У радянський час 8 березня став національним святом, яке відзначалося у школах, на роботі та в родинах. Це було святом, яке ставило жінок у центр уваги, пропагувало їхні досягнення та визнання, і підкреслювало важливість їхньої ролі в суспільстві. Хоча 8 березня став символом радянської культури та ідеології, сьогодні це викликає дискусії серед суспільства. Хтось пропонує перенести свято, а інші залишити 8 березня вихідним.

Чи подарували жінкам квіти 8 березня?
Чи подарували жінкам квіти 8 березня?

Щодо таких суперечок у суспільстві висловилися й українські зірки. У своїх привітаннях вони поділилися з авдиторією своєю позицією щодо святкування 8 березня: хтось вважає, що свято потрібно перенести, а хтось, що жінок потрібно вшановувати щодня, а не лише в святкові дні.

Наприклад Катерина Осадча думає, що жінки мають право на особливий святковий день, але якщо такі дискусії викликає дата святкування, то її можна змінити. А також розповіла про свій досвід роботи у Франції, де 8 березня не є вихідним, але жінкам також приділяється багато уваги в цей день.

В свою чергу Наталія Могилевська в своєму привітання виступила проти відміни 8 березня й закликала фоловерів святкувати, поки його не відмінили.

Відома співачка Злата Огнєвіч також привітала своїх підписниць з міжнародним жіночим днем і зазначила, що дівчата не мають забувати, що вони особливі й не обмежуватися лише одним святковим днем у році, адже кожна заслуговує на увагу щодня.

До привітань долучилися також й чоловіки українського шоубізнесу. Ведучий Слава Дьомін поділився з авдиторію, що виховує свого сина так, аби той розумів, що жінкам потрібно дарувати квіти й робити компліменти не тільки на свята, але й у кожен день року. А 8 березня варто залишити святковим днем.

Схожі статті

Чуже обличчя: українські зірки, які переборщили з пластикою і стали виглядати так, що не впізнати

Нерідко зірки шоубізнесу вдаються до тотальних змін, аби вдосконалити свою зовнішність. Однак інколи пластичні операції здатні змінити людину до невпізнаваності.