Така доросла: дружина кварталівця Юрія Ткача розповіла про перше побачення доньки – справжні почуття

Дочка кварталівця Юрія Ткача Ліза помітно виросла та навіть пережила своє перше побачення. Як це було? Як проходило приготування до такої події? Подробиці в нашій статті.

Маленька Ліза майже копія зіркового батька. Вона позитивна, артистична, має хороше почуття гумору. Всі діти рано чи пізно виростають, розвиваються та вперше відчувають, що таке справжнє кохання та симпатія. Героїня нашої статті не виключення.

Батьки завжди підтримують Лізу й навіть в такому питанні підійшли з повною відповідальністю. Вікторія Ткач, мама дівчинки допомогла з приготуваннями до такої важливої події. На своїй сторінці в Instagram жінка поділилася своїми емоціями та емоціями зіркового татка.

“Сьогодні у Лізі перше дитяче побачення. Зі справжніми дитячими почуттями. Такими чистими, світлими. З таким особливим трепетом в душі..Вона чекала 18:00, рахуючи кожну хвилину! За дві години до, приготувала абсолютно все. Не хвилюйтеся, місця не на останньому ряду. З ними, так би мовити, Сват (пильнує і слідкує за ними)”, – відверто поділилася з підписниками Вікторія.

Також зазначила, що вони відчувають з чоловіком, як батьки. За словами Юрчика, він трошки понервував, але розуміє, що це їхні світлі, непідробні емоції, тому хочеться тільки порадіти за маленьких, але таких щасливих дітей.

Вікторія Ткач поділилася, як пройшло перше побачення її доньки
Вікторія Ткач поділилася, як пройшло перше побачення її доньки

Нагадаємо, що Ліза Ткач з’явилася на світ 15 вересня 2014 року. Зараз доньці Юрія та Вікторії повних 8 років. Вона змінилася, виросла. Стала такою гарною, усміхненою та життєрадісною. Бажаємо й надалі батькам тільки тішитися своєю неймовірною красунею.

Ліза Ткач зі своїми батьками
Ліза Ткач зі своїми батьками

Схожі статті

57-річна Сумська показала, кому віддала місце свого чоловіка, і їх аж двоє: “Привітик тобі, Віталій Борисюк”

Популярна артистка активно веде соціальні мережі, вона залюбки освітлює своє приватне та творче життя. Але цього разу шанувальники щиро здивувалися поведінкою жінки.

Наречена з волоссям кольору заходу сонця і небесними очами: Вакарчук відгуляв весілля ще до народження дітей

Знаменитий український виконавець Святослав Вакарчук залишає усі подробиці приватного життя при собі, але інколи до мережі потрапляють неймовірно цікаві кадри.

“Хобі або колекціонування”: родину Мірошниченків розкритикувати через усиновлення дитини. Пара відреагувала

Кожну публічну людину переслідують як шанувальники, так і хейтери. Навіть за добрі справи їм частенько прилітає "на горіхи" від невдоволеної публіки.

Тіна Кароль не захотіла приховувати материнського щастя і вразила повідомленням: “У мене буде донечка”

Знаменита українська співачка Тіна Кароль підкорила мережу реакцією на своїх шанувальниць під час випуску її нової пісні. Що ж відбувається?

“Маємо те, що маємо”: після розлучення Віра Брежнєва змінилася і показала обличчя без косметики та фільтрів

Знаменита українська співачка Віра Брежнєва вперше за довгий час показала, як виглядає абсолютно без косметики та без фільтрів. Усі деталі в статті.

Євгенія Власова повернулася на сцену та показала, як зараз виглядає: красивіша, ніж за часів “живої ріки”

Знаменита українська співачка Євгенія Власова вперше за багато років презентувала новий відеокліп та вразила мережу своїм молодим виглядом. Яка зірка зараз?