Надя Дорофєєва показала, як її балує Міша Кацурін: щаслива в нових стосунках після розлучення з Дантесом

8 березня – свято краси, ніжності та справжньої любові. Кожна жінка хоче почувати себе особливою поряд зі своїм коханим. Співачка Надя Дорофєєва поділилася, як привітав її Міша Кацурін.

Так, на своїй сторінці в Instagram Надя Дорофєєва поділилася ніжною світлиною квітів, які подарував коханий Міша Кацурін. Така особлива увага завжди демонструє любов та повагу до своїх половинок.

На фото зображені весняні, білі та неймовірні тюльпани. Співачка вдячно подякувала за такий приємний жест зі сторони ресторатора.

Надя Дорофєєва поділилася букетом квітів, які подарував їй Міша Кацурін

Нагадаємо, що Надя Дорофєєва була одружена зі співаком Володимиром Дантесом. У липні 2015-го року офіційно зареєстрували свої стосунки, але в березні 2022-го приголомшили публіку своїм зізнанням, що вирішили розлучитися.

Проте доля ладна розпоряджатися з нами, як забажає. Четверо друзів у складі Дорофєєвої, Дантеса, Міші Кацуріного та його дружини Даші, майже помінялися місцями. Тепер Надя та Міша не приховують своїх почуттів та з головою занурилися у вир нового кохання.

Надя Дорофєєва та Міша Кацурін

Володимир Дантес теж не пасе задніх та зізнається, що йому симпатизує Даша, але офіційно заявляти про початок нових відносин не наважився. Багато часу проводить й з дітьми жінки, хоча до цього був повністю чайлдфрі.

Надя Дорофєєва та Міша Кацурін люблять влаштовувати романтичні вечори для двох та навіть займаються спільною творчістю. Їхній трек “Щоб не було” тримає свої лідерські позиції серед всіх хітів України.

Війна дуже вплинула на співачку. Багато пісень артистки здатні поринути у саме серце слухачів і донести всі переживання, втому від нинішніх подій.

Схожі статті

Екс-дружина Дзідзьо знову одягла білу сукню і розповіла про важливу подію: Славія вирішила спробувати ще раз

Популярна українська співачка Славія та колишня дружина Михайла Хоми вийшла на зв'язок та показала, як виглядає у білосніжній сукні. Що відбувається?

Наступають на ті самі граблі: Вова Остапчук, Сніжана Бабкіна, Оля Полякова мають проблеми звичайних людей

Життя знаменитостей аж ніяк не є бездоганним, як може здаватись багатьом користувачам мережі. З якими труднощами в особистому житті довелось стикнутись Остапчуку, Бабкіній та Поляковій?

Леся Нікітюк показала своє кохання: живе разом із ним уже багато років, а ім’я у нього зовсім не слов’янське

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк знову потішила своїх підписників кадром, на якому показала своє кохання. Мова йде ні про кого іншого, а про Рафаеля.

Руслана Лижичко засвітила округлий живіт після 10 років мрій про материнство: нарешті стане мамою?

Знаменита українська співачка Руслана Лижичко засвітила округлий живіт та подала надію своїм шанувальникам на майбутнє поповнення в сімʼї. Чи це так?

Після новини про розлучення Настя Каменських засвітилася з іншим чоловіком і зробила зізнання: “Люблю”

Знаменита українська співачка Настя Каменських опублікувала новий пост, в якому постала разом з іншим чоловіком, вельми молодим та вродливим. Усі деталі в статті.

Нова дівчина Мурата Налчаджиоглу зробила тату з його іменем: екс-дружина Ані Лорак на такий крок не пішла

Нова дівчина колишнього чоловіка Ані Лорак Мурата Налчаджиоглу Анастасія вразила мережу неочікуваним вчинком, адже зробила татуювання з іменем коханого.