Вася Фролова показала, як разом з чоловіком відсвяткувала день народження сина поза Україною: щасливий малий

Василіса Фролова відома українська телеведуча, яка довгий час була улюбленицею українських глядачів, оскільки від неї йде неймовірно позитивна енергетика, якою можна зарядитися на довгий час.

Василіса вже тривалий час живе в Арабських Еміратах разом зі своїм чоловіком та сином, у якого вчора було День народження. Сина Василіси звуть Родіон, і йому виповнилося 2 роки. З цієї нагоди Фролова разом зі своїм чоловіком влаштувала справжнє свято, яке точно запам’ятається всім присутнім і маленькому Родіону.

На свято були запрошені маленькі друзі Родіона до дитячого хабу в Дубаї, де наразі перебуває вся родина Фролової  Звісно, це свято було й для дітей, й для дорослих, оскільки всіх діточок привели батьки. Видно, що Василіса дуже постаралася аби свято було вдалим та веселим для всіх. Адже для кожної мами День народження її дитини – це святе і кожна хоче зробити щось особливе для свого малюка.

Про особисте свято Родіона Василіса розповіла на своїй сторінці в соціальній мережі instagram. Жінка виклала фото, де вона разом з сином та чоловіком дуже щаслива стоїть біля святкового фону. До речі син Фролової більше схожий саме на неї, а не на чоловіка. Тож, свято пройшло добре та всі задоволені.

Також варто нагадати, що коханий Фролової є Дмитро Котеленець є телевізійним продюсером, та наразі він працює у компанії “Warner Brothers” в ОАЕ. А раніше чоловік успішно будував кар’єру на українському телебаченні. Але війна змінила життя Дмитра на 180 градусів. Тому, тепер родина Василіси буде жити в Арабських Еміратах невідомий термін часу. Оскільки контракти з телевізійними проєктами не завжди тривають довго.

Тож, виходить що Родіон певну частину свого дитинства проведе не в рідній для нього країні, і вже з самого раннього віку буде знати кілька мов, та вільно ними володіти, це вже буде величезним плюсом для розвитку малюка.

Схожі статті

Тіна Кароль не захотіла приховувати материнського щастя і вразила повідомленням: “У мене буде донечка”

Знаменита українська співачка Тіна Кароль підкорила мережу реакцією на своїх шанувальниць під час випуску її нової пісні. Що ж відбувається?

“Маємо те, що маємо”: після розлучення Віра Брежнєва змінилася і показала обличчя без косметики та фільтрів

Знаменита українська співачка Віра Брежнєва вперше за довгий час показала, як виглядає абсолютно без косметики та без фільтрів. Усі деталі в статті.

Євгенія Власова повернулася на сцену та показала, як зараз виглядає: красивіша, ніж за часів “живої ріки”

Знаменита українська співачка Євгенія Власова вперше за багато років презентувала новий відеокліп та вразила мережу своїм молодим виглядом. Яка зірка зараз?

“Давайте допомагати одне одному”: 38-річна Цибульська потрапила в ДТП, але не визнала свій промах за кермом

Відома артистка повідомила про прикрий інцидент, що трапився з нею вчора. Жінка потрапила у невелике ДТП, проте обурена вона не власним стилем водіння, а поведінкою суспільства.

Катерина Осадча стривожила фанатів виглядом та розповіла, що з нею сталося вдома: “Почуваєшся ганчіркою”

Катя Осадча є активною користувачкою соціальних мереж. Зірка використовує будь-яку можливості для того, щоб створити корисний та дійсно цікавий контент.

Головний конкурент Андрія Данилка завжди біля нього тінню: мама Сердючки Білоконь показала свого чоловіка

Інна Білоконь знаходилася поруч з Андрієм Данилком протягом усього його кар'єри, яка вже дістається тридцятирічного віку. І безумовно за цей час в обидвох було багато прихильників.