Красива всупереч всьому: дружина Андрія Дикого Лілія Ребрик поділилася новою зачіскою – завжди розкішна

Яскрава білявка, яка має неймовірну зовнішність та харизму – такою звикли сприймати поціновувачі творчості цієї талановитої особистості. Їй і буде присвячений наш матеріал.

Акторка театру та кіно, телеведуча та ще й танцівниця. Жінка має безліч талантів, які майстерно поєднує у своїй творчій діяльності. Кар’єра зірки вимагає завжди мати гарний вигляд і хочемо зазначити, Лілії це вдається.

Нещодавно у своїй соціальній мережі Instagram Ребрик поділилася, як сходила до салону привести своє волосся до порядку. На відео постала така усміхнена, оновлена та справді щаслива, адже для цього достатньо приділити собі час та увагу.

Зірка радить ходити красими, доглянутими навіть в такий непростий для всіх час.

“Ходіть завжди красиві всупереч обставинам”, – підписала сторіз Лілія Ребрик.

Сторіз Лілії Ребрик

Та й справді, кожна українська жінка може похизуватися своєю незламністю, адже ми знаходимо у собі сили бути жіночними, ніжними та красивими та продовжувати радіти життю навіть у війну.

Лілія Ребрик має неймовірну вроду. Хочемо сказати, що навіть без пластики має свою особливість та шарм. Густе волосся блондинистого кольору, яскрава червона помада та правильно підібраний лук на певну подію – роблять Лілію справжньою зіркою.

Нагадаємо, що крім успішної кар’єри вона мама двох донечок, кохана дружина танцівника Андрія Дикого, з яким познайомилася на “Танцях з зірками” та просто щаслива жінка, яка намагається радіти кожній миті життя.

Лілія Ребрик з чоловіком та дітьми

Інколи достатньо для підняття своєї самооцінки удосконалити свою зовнішність, зайнятися улюбленою справою чи хобі та вміти перемикатися на хороші моменти, які нас оточують.

Схожі статті

“Давайте допомагати одне одному”: 38-річна Цибульська потрапила в ДТП, але не визнала свій промах за кермом

Відома артистка повідомила про прикрий інцидент, що трапився з нею вчора. Жінка потрапила у невелике ДТП, проте обурена вона не власним стилем водіння, а поведінкою суспільства.

Катерина Осадча стривожила фанатів виглядом та розповіла, що з нею сталося вдома: “Почуваєшся ганчіркою”

Катя Осадча є активною користувачкою соціальних мереж. Зірка використовує будь-яку можливості для того, щоб створити корисний та дійсно цікавий контент.

Головний конкурент Андрія Данилка завжди біля нього тінню: мама Сердючки Білоконь показала свого чоловіка

Інна Білоконь знаходилася поруч з Андрієм Данилком протягом усього його кар'єри, яка вже дістається тридцятирічного віку. І безумовно за цей час в обидвох було багато прихильників.

“В нас була своя драматургія”: давні друзі Падалко, Таран і Сенічкін показали, якими були в “Сніданку”

Відомі українські телеведучі Марічка Падалко, Лідія Таран та Руслан Сенічкін пройшли разом дуже великий шлях, і його початок був неймовірним.

Важкий чоловічий погляд, модна стрижка і одяг люкс: як виглядає син Потапа – “За словом у кишеню не лізе”

Відомий український продюсер Потап має лише одного сина, але заради нього він готовий на все. Хлопчик одразу ж отримав велику порцію слави, тільки-но з'явився на світ.

Затьмарила красою маму: Ольга Сумська вийшла у світ із красунею-донькою і 22-річна Ганна викликала фурор

Ольга Сумська опублікувала у своїх соціальних мережах фото зі свою меншою донькою Ганною: як змінилась дівчина та чи спілкується зі старшою сестрою?