Екс-дружина Остапчука Горняк провела цікавий вечір в компанії екс-чоловіка Славії Дзідзьо: “Рада бачити тебе”

Екс-дружина Володимира Остапчука Христина Горняк не сумує за колишнім, а продовжує жити звичним, нормальним життям. Нещодавно показала, як провела свій вечір в Ужгороді.

У своїх соціальних мережах Христина часто публікує відео та різні світлини, як відпочиває, проводить своє дозвілля та буває на різних заходах.

Як виявилося, Христина зараз в Ужгороді з важливою ціллю. Мала змогу побувати на вечорі, який організував благодійний фонд “HOPE UA” для того, аби зібрати для захисників України 3 млн гривень. Ведучим заходу став Юрій Горбунов. Були присутні й інші українські артисти.

Так, у своєму Instagram-блозі показала виступ співака Дзідзьо, де зазначила, що дуже рада його бачити. Христина також заспівала з артистом. Навколо панувала дуже тепла, спокійна та душевна атмосфера.

Сторіз Христини Горняк

І найголовніше, сам результат благодійного заходу. Разом, спільними зусиллями, завдяки різним лотам вдалося зібрати понад 2 млн 200 тис. гривень. Це дуже хороша новина, адже кошти точно стануть в пригоді для всіх захисників України.

Нагадаємо, що з 2020 по 2022 рік перебувала в офіційному шлюбі з телеведучим Володимиром Остапчуком. Причину справжнього розлучення пари не відомо й дотепер.

Христина Горняк та Володимир Остапчук
Христина Горняк та Володимир Остапчук

Спільних дітей в екс-коханих не було. Тепер жінка повністю щаслива. Та й Володимир довго не сумував, адже живе з новою дівчиною Катериною Полтавською.

Горняк зізнається, що тільки зараз виходить на нормальний моральний стан. Все починає бути в балансі, що йде жінці на користь. Радить всім дівчатам нічого не боятися, обрати свій спокій та внутрішній стан.

Схожі статті

57-річна Ольга Сумська раптово залишила Україну та заявила з Європи: “Настав нарешті мій час”

Знаменита українська акторка Ольга Сумська вийшла на зв'язок із поїздки закордон та поділилася враженнями від своєї подорожі. Чим зараз займається зірка?

Ольга Мартиновська подарувала серце Володимиру Ярославському і зробила вражаюче зізнання: “Зустрічаємось”

Знаменита українська кулінарка Ольга Мартиновська вразила мережу кадром, на якому постала разом з Володимиром Ярославським. Усі деталі в статті.

Влад Яма, який таємно покинув Україну, засвітився в кримській Ялті: задоволений танцює під водою

Знаменитий український хореограф Влад Яма більше двох років перебуває за кордоном і знаходиться на зв'язку зі співвітчизниками суто через соціальні мережі.

Не шаблонна красуня: Катерина Осадча звела з розуму імпозантного депутата, а слідом за ним – шоумена

Катерина Осадча ставиться до особистого життя з обережністю, саме тому протягом тривалого часу зірка не коментувала його в мережі. Які цікаві факти про романи телеведучої все-таки відомо?

Олександр Кривошапко остаточно забув Тетяну Денисову та показав нову кохану: “Інакше і бути не могло”

Знаменитий український вокаліст Олександр Кривошапко вперше за довгий час показав свою нову дівчину Христину, з якою зійшовся після розлучення.

Сніжана Єгорова вийшла на зв’язок і вразила зовнішнім виглядом: розпатлана та з розмазаним макіяжем

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова вже декілька років проводить поза межами своєї батьківщини, але не припиняє говорити про неї у своїх відео.