Справжня таємниця: як зараз виглядають доньки Світлани Лободи, яких намагається не показувати публіці

Світлана Лобода – яскрава представниця українського шоу-бізнесу, яка ніколи не звертала увагу на критику її зовнішності та великих губ. Поговоримо про донечок зірки, яких вона довго приховувала від публіки.

Артистка, будувавши успішну співочу кар’єру, ніколи не любила ділитися подробицями особистого життя. Навіть першу вагітність приховувала до останнього, аби не привертати зайву увагу. Цікаво й те, що невідомо й досі, від кого народила свою другу дитину.

Світлана Лобода виховує двох прекрасних доньок: старшу Євангеліну, яка з’явилася на світ у 2011-му та Матильду або Тільду (так пестливо називає її матуся), народжену у 2018 році. Цікаво, що обличчя молодшої не хоче показувати публіці й зараз, пояснюючи це тим, що дівчинка повинна зміцніти, вирости й тоді її побачать всі шанувальники.

Батьком Єви є колишній коханий співачки, танцюрист та хореограф Андрій Цар. Пара довгий час не ділилася радісною новиною про вагітність, аби не наводити зайвого шуму та приводів для розмов. Зараз екс-кохані виховують спільно дитину, але вже не в статусі люблячої пари.

А от про батька другої дитини офіційної інформації немає ніякої. Ходили чутки, що Світлана Лобода мала роман з німецьким музикантом Тіллем Ліндеманном, тому і маленьку донечку вирішила назвати на честь татка. Проте цю інформацію Лобода ніяк не підтверджувала та коментарів теж не давала.

Час йде, дівчатка зірки дорослішають. Відомо, що Євангеліна схожа на зіркову матусю, адже захоплюється музикою, ходить до музичної школи та грає відразу не декількох інструментах. Дуже творча та здібна, пише вірші та навіть танцює.

Схожі статті

Головний конкурент Андрія Данилка завжди біля нього тінню: мама Сердючки Білоконь показала свого чоловіка

Інна Білоконь знаходилася поруч з Андрієм Данилком протягом усього його кар'єри, яка вже дістається тридцятирічного віку. І безумовно за цей час в обидвох було багато прихильників.

“В нас була своя драматургія”: давні друзі Падалко, Таран і Сенічкін показали, якими були в “Сніданку”

Відомі українські телеведучі Марічка Падалко, Лідія Таран та Руслан Сенічкін пройшли разом дуже великий шлях, і його початок був неймовірним.

Важкий чоловічий погляд, модна стрижка і одяг люкс: як виглядає син Потапа – “За словом у кишеню не лізе”

Відомий український продюсер Потап має лише одного сина, але заради нього він готовий на все. Хлопчик одразу ж отримав велику порцію слави, тільки-но з'явився на світ.

Затьмарила красою маму: Ольга Сумська вийшла у світ із красунею-донькою і 22-річна Ганна викликала фурор

Ольга Сумська опублікувала у своїх соціальних мережах фото зі свою меншою донькою Ганною: як змінилась дівчина та чи спілкується зі старшою сестрою?

Величезний маєток, студії, басейн: як виглядає еко-будинок переможниці Євробачення-2004 Руслани Лижичко

Переможниця пісенного конкурсу Руслана Лижичко показала, як виглядає її маєток неподалік від столиці: студія звукозапису, сад, електростанції та інше.

Вічно юна: співачка LAMA повернулася і показала, як неймовірно виглядає у свої 48 років – Ротару позаздрить

Коли співачка Lama збирала повні концертні зали та приховувала глядачів біля екранів, адже мала неймовірний голос, харизму, і одразу ж запам'ятовувалася.