В трендову кольорі та зачісці боб каре з чубчиком: Леся Нікітюк показала свій модний відтінок на весну 2023

Гумор, фігура та зовнішність – далеко не всі переваги Лесі Нікітюк. Героїня нашої статті завжди любила себе та сприймає такою, якою є. Нещодавно продемонструвала свій трендовий колір на весну 2023.

Популярна телеведуча Нового каналу пройшла тернистий шлях для досягнення успіху та популярності. Її участь в гумористичних проєктах надовго залишаться в пам’яті.

Тоді юна дівчина навіть уявити не могла, що зможе розсмішити майбутнього Президента України Володимира Зеленського в шоу “Розсміши коміка”. У 2018 році почала працювати на Новому каналі телеведучою й тепер майже жоден проєкт не обходиться без її участі.

Розважальне протистояння чоловіків проти жінок в “Хто зверху?” поклало початок успішної роботи на телеканалі. Тандем Сергія Притули та Лесі Нікітюк був одним із рейтингових на телебаченні. Їхня взаємодія та жарти прекрасно доповнювали один одного.

Леся Нікітюк показала трендовий колір на весну 2023

У своїй соціальній мережі Instagram зірка поділилася новим образом. Леся постала у довгому худі зеленого кольору та трендовій зачісці цього сезону – боб каре з чубчиком.

Хочемо зазначити, що не вперше бачимо її в такому відтінку. Зелений дуже личить білявій красуні під її зовнішній вигляд та волосся.

Леся Нікітюк показала свій трендовий колір на весну 2023

На світлині Нікітюк позувала не сама, а з таємничим незнайомим, ним виявився Олександр Тесленко. Зі слів самої Лесі, з цим молодиком варто чекати спільної співочої роботи.

Крім таланту смішити, успішно вести телепрограми, зірка має хороший голос. Записує пісні, які вже завоювали любов слухачів. Найпершим треком у списку стала композиція “Ями”. Також прекрасно доповнила своїм голосом пісню Степана Гіги “Цей сон”. Всі вже з нетерпінням чекають на вихід нового хіта Лесі Нікітюк.

Схожі статті

Тіна Кароль не захотіла приховувати материнського щастя і вразила повідомленням: “У мене буде донечка”

Знаменита українська співачка Тіна Кароль підкорила мережу реакцією на своїх шанувальниць під час випуску її нової пісні. Що ж відбувається?

“Маємо те, що маємо”: після розлучення Віра Брежнєва змінилася і показала обличчя без косметики та фільтрів

Знаменита українська співачка Віра Брежнєва вперше за довгий час показала, як виглядає абсолютно без косметики та без фільтрів. Усі деталі в статті.

Євгенія Власова повернулася на сцену та показала, як зараз виглядає: красивіша, ніж за часів “живої ріки”

Знаменита українська співачка Євгенія Власова вперше за багато років презентувала новий відеокліп та вразила мережу своїм молодим виглядом. Яка зірка зараз?

“Давайте допомагати одне одному”: 38-річна Цибульська потрапила в ДТП, але не визнала свій промах за кермом

Відома артистка повідомила про прикрий інцидент, що трапився з нею вчора. Жінка потрапила у невелике ДТП, проте обурена вона не власним стилем водіння, а поведінкою суспільства.

Катерина Осадча стривожила фанатів виглядом та розповіла, що з нею сталося вдома: “Почуваєшся ганчіркою”

Катя Осадча є активною користувачкою соціальних мереж. Зірка використовує будь-яку можливості для того, щоб створити корисний та дійсно цікавий контент.

Головний конкурент Андрія Данилка завжди біля нього тінню: мама Сердючки Білоконь показала свого чоловіка

Інна Білоконь знаходилася поруч з Андрієм Данилком протягом усього його кар'єри, яка вже дістається тридцятирічного віку. І безумовно за цей час в обидвох було багато прихильників.