На кого кохання всього життя Наталії Могилевської проміняв співачку: і молода, і вродлива, і сімейна

З розставання Наталі Могилевської та Єгора Долініна пройшло більше 10 років. За цей час бізнесмен встиг виростити трьох дочок та знайти своє кохання.

П’ятирічний роман Наталії Могилевської та Єгора Долініна — найяскравіший у біографії співачки. Хоча пара так і не зіграла весілля, артистка завжди називала обранця своїм справжнім чоловіком та найбільшим коханням у житті. Трьох дочок Єгора від попереднього шлюбу Наталія прийняла як своїх. Падчерки дуже зблизилися з матір’ю.

Наймолодша згодом розповідала, що Могилевська навіть цілувала їй п’яти перед сном. У цей самий період співачка вперше заговорила про те, що хоче стати матір’ю. Однак, у пари не було спільних дітей.

Колишній Могилевської показав, з ким одружився після розставання з співачкою

Наталія Могилевська та Єгор Долінін
Колишній Могилевської показав, з ким одружився після розставання з співачкою

Не дивлячись на сильні почуття між партнерами, стосунки швидко зжили себе. Уся проблема полягала в популярності Наталії Могилевської, чого Єгор Долінін ніколи не приховував. Мовляв, ревнував її не до чоловіків, а до музичної кар’єри.

Повідомлень про розставання молоді люди не надавали. Просто одного разу на світський захід вони прийшли у супроводі інших людей. У той момент і преса, і шанувальники все зрозуміли.

Колишній Могилевської показав, з ким одружився після розставання з співачкою

А через декілька років мережу сколихнула новина про те, що бізнесмен одружується вдруге. Обраницею чоловіка стала молода світловолоса красуня, яка не мала жодного відношення до шоу-бізнесу і змогла втілити в собі усе те, що Долінін волів бачити у своїй обраниці.

ЗМІ наповнювалися новинами про те, що Наталія Могилевська не в собі від ревнощів, але насправді співачка дала короткий коментар щодо шлюбу Єгора і побажала йому щастя.

Схожі статті

Оце так справжнє перевтілення: 38-річна Міка Ньютон вразила архівним кадром, на якому сама на себе не схожа

Відома артистка Міка Ньютон продемонструвала, як виглядала у дитинстві, коли тільки почала займатися музикою та розвивати власну публічну кар'єру.

57-річна Сумська показала, кому віддала місце свого чоловіка, і їх аж двоє: “Привітик тобі, Віталій Борисюк”

Популярна артистка активно веде соціальні мережі, вона залюбки освітлює своє приватне та творче життя. Але цього разу шанувальники щиро здивувалися поведінкою жінки.

Наречена з волоссям кольору заходу сонця і небесними очами: Вакарчук відгуляв весілля ще до народження дітей

Знаменитий український виконавець Святослав Вакарчук залишає усі подробиці приватного життя при собі, але інколи до мережі потрапляють неймовірно цікаві кадри.

“Хобі або колекціонування”: родину Мірошниченків розкритикувати через усиновлення дитини. Пара відреагувала

Кожну публічну людину переслідують як шанувальники, так і хейтери. Навіть за добрі справи їм частенько прилітає "на горіхи" від невдоволеної публіки.

Тіна Кароль не захотіла приховувати материнського щастя і вразила повідомленням: “У мене буде донечка”

Знаменита українська співачка Тіна Кароль підкорила мережу реакцією на своїх шанувальниць під час випуску її нової пісні. Що ж відбувається?

“Маємо те, що маємо”: після розлучення Віра Брежнєва змінилася і показала обличчя без косметики та фільтрів

Знаменита українська співачка Віра Брежнєва вперше за довгий час показала, як виглядає абсолютно без косметики та без фільтрів. Усі деталі в статті.