Завжди різна: Маша Єфросиніна знову оновила зачіску – тепер в тренді весни 2023 року (ФОТО)

Маша Єфросиніна відома українська телеведуча, яка має власний YouTube-канал, куди запрошує відомих людей України та бере в них відверті інтерв'ю. І завжди Маша дістається до самої душі кожного.

Єфросиніна вже більше 20-ти років є однією з топових телеведучих, яка стала дуже популярною та улюбленицею глядачів. Маша дуже щира, відверта, вона не вміє стримувати своїх емоцій, завжди може влучно пожартувати або щось сказати. І саме через ці якості її так сильно люблять українці.

Маша Єфросиніна

А ще Марія завжди змінюється, вона ніколи не перебуває роками в одному образі. У молодості жінка була достатньо пишною, носила довге волосся та була геть іншою, ніж зараз. Сама ведуча казала, що вона тоді дуже комплексувала, але глядачам вона подобалась. А також, саме у такому образі вона зустріла свого майбутнього чоловіка Тимура Хромаєва.

В одному з випусків “Дорослих дівчат” Єфросиніна розповіла, що її чоловік ніколи не зраджував їй, тому що він у Маші завжди бачить різних жінок. І це чудово, бо Марія дійсно завжди змінюється, вона худне, набирає вагу, змінює зачіски, образи, макіяжі. І оскільки зараз вже наступив сезон весни, коли кожна жінка хоче оновити свій образ, свою зачіску, гардероб, парфуми, аксесуари і так далі. Тобто, вдихнути нове життя у свою весну.

Так, днями Єфросиніна показала в сторіс instagram фрагмент з нового інтерв’ю, де можна помітити нову стрижку теле-діви. Тепер у Маші каре, колір, звісно, не змінився, але зачіска нова. І це каре дуже пасує Єфросиніній.

Сторіс Маші

Тож, якщо ви думаєте зробити модну стрижку або пофарбувати волосся – не бійтеся, зараз саме час, адже скоро буде тепло і душа кожної жінки ще більше захоче змін, тому, чекати вже немає сенсу, просто робіть нову себе,  і прикладом нового образу може послугувати зачіска Єфросиніної.

Схожі статті

Екс-дружина Дзідзьо знову одягла білу сукню і розповіла про важливу подію: Славія вирішила спробувати ще раз

Популярна українська співачка Славія та колишня дружина Михайла Хоми вийшла на зв'язок та показала, як виглядає у білосніжній сукні. Що відбувається?

Наступають на ті самі граблі: Вова Остапчук, Сніжана Бабкіна, Оля Полякова мають проблеми звичайних людей

Життя знаменитостей аж ніяк не є бездоганним, як може здаватись багатьом користувачам мережі. З якими труднощами в особистому житті довелось стикнутись Остапчуку, Бабкіній та Поляковій?

Леся Нікітюк показала своє кохання: живе разом із ним уже багато років, а ім’я у нього зовсім не слов’янське

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк знову потішила своїх підписників кадром, на якому показала своє кохання. Мова йде ні про кого іншого, а про Рафаеля.

Руслана Лижичко засвітила округлий живіт після 10 років мрій про материнство: нарешті стане мамою?

Знаменита українська співачка Руслана Лижичко засвітила округлий живіт та подала надію своїм шанувальникам на майбутнє поповнення в сімʼї. Чи це так?

Після новини про розлучення Настя Каменських засвітилася з іншим чоловіком і зробила зізнання: “Люблю”

Знаменита українська співачка Настя Каменських опублікувала новий пост, в якому постала разом з іншим чоловіком, вельми молодим та вродливим. Усі деталі в статті.

Нова дівчина Мурата Налчаджиоглу зробила тату з його іменем: екс-дружина Ані Лорак на такий крок не пішла

Нова дівчина колишнього чоловіка Ані Лорак Мурата Налчаджиоглу Анастасія вразила мережу неочікуваним вчинком, адже зробила татуювання з іменем коханого.