За плечима Лідії Таран невдалий шлюб і донька: як виглядає спадкоємиця телеведучої від Андрія Доманського

Зірка 1+1 Лідія Таран має єдину спадкоємицю Василину, яку народила від колишнього коханого Андрія Доманського. Чоловік не одружився з жінкою, проте бере активну участь у вихованні доньки.

Відомо, що українська телеведуча ніколи не була заміжньою жінкою. Проте з головою занурилася у стосунки з колегою по роботі Андрієм Доманським. У 2007 році народила донечку, яку вирішили назвати Василиною. Саме ця дівчинка стала першою і єдиною дитиною для Лідії, а ось Доманський став багатодітним батьком шістьох дітей.

У цивільному шлюбі пара прожила 5 років. Стосунки розвивалися бурхливо, з неймовірним запалом та іскрою в очах. Здавалося, що це кохання нічим не зруйнувати. Проте несподіванкою стала новина, що чоловік покидає жінку з дочкою заради іншої.

Лідія Таран та Андрій Доманський

Пізніше колишні зізналися, що їхнє кохання було не таким щирим, як здавалося, адже обидва були кар’єристами, хотіли досягати висот, аніж будувати сім’ю. Проте Таран ні про, що не шкодує, адже має таку донечку-красуню, яка стала зовсім дорослою.

Як виглядає єдина донька Лідії Таран?

Василині 15 років. Дівчинка схожа на зіркову матусю не тільки ззовні, а й захопленнями. Любить активно проводити час, обожнює водні види спорту. Все життя зростала в гармонії, любові та повазі від батьків.

Лідія Таран з донькою Василиною

Лідія та Андрій зробили все, щоб донька не відчувала дефіциту уваги від мами й тата, тому завжди виховували дитину удвох, не згадуючи минулого.

Повномасштабна війна змусила евакуюватися з України задля своєї безпеки. Мама з донькою обрали для тимчасового життя Францію, адже вивчають французьку мову й обожнюють колорит цієї країни.

Схожі статті

Потап під “молочну” пісню Насті Каменських змастив свою лисину молоком: питань стає все більше

Потап та його дружина Настя Каменських продовжують дивувати. Цього разу співачка шокувала новою піснею про молоко, а репер використав його не за призначенням.

Змінились кардинально як зовнішньо, так і внутрішньо: як виглядали Полякова та Єфросиніна до популярності

Досягти популярності може не кожний, адже не всім вистачить цілеспрямованості та сміливості, але Оля Полякова та Маша Єфросиніна здобули її власними зусиллями.