Народжені від різних чоловіків: як виглядають троє дітей Фреймут, старшу доньку якої Притула називав своєю

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут декілька років тому стала багатодітною матір'ю. Як виглядають її дочки та син, і від кого вони народилися?

Тривалий час Ольга Фреймут була матір’ю-одиначкою. Свого первістка вона народила від стосунків з британцем Нілом Мітчеллом. Однак, вже під час вагітності зрозуміла, що їхній роман не отримає достойного продовження і необхідно повертатися додому.

Донька Ольги Фреймут здивувала своїм образом
Ольга Фреймут показала дітей від різних чоловіків

Злату вона народила в Києві, і все життя виховувала самотужки. Однак, у телеведучої була велика підтримка в особі її родичів та друзів. Наприклад, Сергій Притула завжди жартував, що насправді дівчинка народилася від нього. А Ольга була зовсім не проти такого гумору.

Ольга Фреймут показала своїх дітей

8 років тому телеведуча вступила у нові стосунки з генеральним директором телеканалу “Новий канал” Володимиром Локотко. Взаємини пари швидко розвивалися і незабаром зірки одружилися. У цьому союзі Ольга народила дочку Євдокію та сина Валерія.

Родина Ольги Фреймут
Ольга Фреймут показала своїх дітей

Родина оселилася за містом у розкішному двоповерховому маєтку. Старша спадкоємиця журналістки поїхала до Сполучених Штатів Америки отримувати освіту.

Після початку повномасштабної війни в Україні Ольга Фреймут, як і більшість зіркових мама була вимушена евакуювати своїх дітей закордон. Сім’я обрала Великобританію у якості прихистку. Ба більше, Фреймут отримала там роботу і тепер пише колонку в газеті.

Нагадуємо, що тривалий час телеведуча замовчувала правду про місцезнаходження свого чоловіка Володимира. Однак через півроку стало відомо, що він також перебуває у Великобританії разом зі своєю сім’єю. У зв’язку з цим на Локотко звалився шквал критики.

Схожі статті

“Отримали головні ролі”: Оля Полякова розповіла про знімання у голлівудському фільмі з 19-річною донькою

Ви вважали, що Оля Полякова та її старша донька Марія — лише чудові співачки? Вони мають значно більше талантів. Навіть здатні без кастингу отримувати головні ролі у самому Голлівуді!

Син росте справжнім серцеїдом: нащадок Тіни Кароль потрапив в об’єктиви камер — черга наречених вишикувалась

Веніаміна Огіра цілком можна назвати сином маминої подруги. Щоправда, мама також дуже непроста — сама Тіна Кароль. Чим виділяється юнак серед однолітків? Нумо розбиратися!

Забив гол, але не у ворота: 22-річна донька мільйонера Ігоря Суркіса вагітна від гравця київського “Динамо”

Київське "Динамо" — один з найуспішніших футбольних клубів України. Та навіть серед його гравців є особливий щасливчик, який отримав не лише контракт, а й кохання доньки власника клубу Ігоря Суркіса.

Фентезі-сходи і напівлисе дерево: Олександр Педан перетворив своє житло на комірку Гаррі Поттера

Олександр Педан перетворив своє житло на комірку Гаррі Поттера. Як виглядає зараз квартира телеведучого і як дійшло до цього? Деталі в нашому матеріалі.

Джамала показала, як змінилася після появи 3-го сина: до багатодітності була не готова, і це не приховати

41-річна Джамала показала, як змінилася після появи в її родині третього сина від бізнесмена Сеїт-Бекіра Сулейманова. Зірка навіть приховувати не стала, що була не готова.

“Добрий ранок, Леся”: 36-річна ведуча Нового каналу показала, як племінниця мовчки забрала у неї коштовності

Думаєте, що українські телезірки живуть у багатстві? Хіба що ті, у кого немає племінників. От у житті Лесі Нікітюк малеча працює додатковим податком на розкіш.