Перестала вищипувати брови і відмовилася від підводки: як змінилася Ксенія Мішина після розставання з Еллертом

Знаменита українська акторка Ксенія Мішина пройшла непростий шлях трансформації особистості з того моменту, як заявила про розставання з Олександром Еллертом. Як це було?

Про розставання з Олександром Ксенія Мішина розповіла пресі влітку 2021 року. Дане рішення далося їй досить непросто, і про його прийняття шанувальники здогадувалися впродовж декількох місяців. Тріщина у взаєминах була досить помітна для публіки, і не залишалося сумнівів щодо того, що акторка захоче розірвати роман з коміком.

Ксенія Мішина показала, як змінилася після розставання з Еллертом

Але Олександр так просто не здавався і відкрито говорив про те, що має намір знову завоювати серце своєї коханої. В свою чергу Ксенія запевняла, що це неможливо.

Остання зустріч між молодими людьми відбулася після 24 лютого, коли Олександр допоміг Ксенії та її сину Платону евакуюватися на захід України. Декілька днів вони провели разом в Буковелі. Після цього зірки більше не бачилися. Гуморист евакуювався у Сполучені Штати Америки, а Ксенія Мішина натомість провела деякий час в Європі і потім повернулася в Україну.

Ксенія Мішина показала, як змінилася після розставання з Еллертом

З тих пір шанувальники спостерігали за неймовірною трансформацією особистості Ксенії. Змінилася і її зовнішність: акторка припинила вищипувати свої брови, змінила звички у макіяжі, а також активно худла.

Нещодавно в мережі здійнявся справжній скандал у зв’язку зі зміною фігури у Ксенії, яка викликала багато дискусій. Зірка добре попрацювала над своїми м’язами і позбавилися 9 зайвих кілограмів, але далеко не всім шанувальникам дані зміни прийшлися до смаку.

Акторці довелося звернутися до своїх підписників на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram з повідомленням про те, що цей результат не є ідеалом для суспільства, але є бажаним особисто для неї. А тому попросила знизити рівень критики та поставитися до її вибору з повагою.

Тим часом Олександр вже не робить жодних спроб відновити стосунки, і ба більше, просить своїх підписників більше не нагадувати йому про минуле кохання. Ксенія Мішина також поділилася проханням з аудиторією не асоціювати її з коміком.

Схожі статті

Зірка “Сніданку з 1+1” Єгор Гордєєв показав жінку, яка встала між ним та Нелею Шовкопляс: все заплутано

Відомий український телеведучий Єгор Гордєєв вразив мережу свіжою фотографією, яка була зроблена в студії телеканалу. На цей раз між ним та його партнеркою встала інша жінка.

Вже обіймається з іншим: Камалія показала, хто посів місце колишнього чоловіка-мільярдера Мохаммада Захура

Знаменита українська співачка Камалія здивувала мережу свіжими кадрами, які були зроблені в клубі. Артистка поринула в обійми іншого чоловіка, забувши про Захура.

Кучеряве чорне волосся і широкі плечі: Наталія Могилевська показала, як виглядає її чоловік Валентин

Про своє особисте життя Наталя Могилевська мовчала протягом 10 років, і лише нещодавно зізналася, що нарешті в неї з'явився коханий, в якому вона повністю може довіритися.