Арестович вражений: Алла Пугачова з Галкіним за руку вийшла на червону доріжку у жовто-блакитній сукні

Часто трапляється так, що одне слово, або маленька деталь можуть викликати шквал критики та обговорення. Так сталося із сукнею Алли Пугачової, яку вона вдягнула на червону доріжку. А що було далі - читайте у нашому матеріалі.

Від початку повномасштабного вторгення росії в Україну багато людей показали своє справжнє обличчя, зокрема й знаменитості. Адже деякі вирішили замовчувати правду та жити своїм життя ніби нічого і не відбувається. У той час, коли сміливі та свідомі зірки шоубізнесу у будь-який спосіб намагаються заявити про свою позицію проти війни та російської агресії. Серед них і відома радянська співачка Алла Пугачова. Знаменитість після 24 лютого виїхала з росії до Ізраїлю, а згодом до Європи. Разом із нею переїхали шоумен Максим Галкін та діти.

Артистка, коли вийшла на пенсію, стала менше з’являтись на публіці та майже зникла з соціальних мереж. Однак, коли почалось вторгнення зіркова сім’я не мовчала. Чоловік Пугачової часто також заявляв про свою позицію щодо війни в Україні. Як наслідок, на нього відкрили кримінальну справу в росії та визнали іноагентом. Згодом і Алла приєдналась до свого чоловіка і заявила, щоб її теж визнали іноагентом.

Скандальна синьо-жовта сукня Пугачової
Скандальна синьо-жовта сукня Пугачової

На днях у соціальних мережах з’явилась фотографія, яка швидко поширилась. Там Алла з’явилась перед фанатами у синьо-жовтій сукні.

Попри те, що кадру вже понад 8 років, це все одно спровокувало негативні коментарі. Зокрема колишній радник голови Офісу президента України Олексій Арестович також висловив свою думку з цієї нагоди.

“Неврозов спитав мене сьогодні, чи робив я наукові відкриття? І ось вона — сила фігури! Я мимоволі його той час здійснив, прочитав коментарі. Наукове відкриття полягає в тому, що клімакс — не гормональний період. Це хвороба, що вражає коментаторів соціальних мереж та, чомусь (ось загадка) переважно чоловічої статі”, — написав Арестович під фотографією Пугачової, яку виклав на свою сторінку.

Схожі статті

Вагітна Джамала захопила фото з підрослим сином, і привітала його зі святом: буде розбивати дівочі серця

Знаменита українська співачка Джамала вразила мережу незвичайними привітаннями до старшого сина, а також показала, як він виріс за цей довгий час.

Найепатажніші образи українських зірок: Дмитро Коляденко, Наталія Могилевська та Джамала вразили нарядами

Українські зірки вміють дивувати своїми образами. Проте, будемо чесні, не завжди наряди зірок викликають захват, а деякі відверто провальні.

Дружина Григорія Решетніка показала батька та його брата-близнюка та ніжно привітала чоловіків зі святом

Як відомо, у знаменитого українського телеведучого Григорія Решетніка велика та щаслива родина, і це, можна сказати, у зіркової пари сімейне.

Як Барських виглядав у 2007 році. Виступ зірки на шоу “Караоке на Майдані” – наче з паралельної реальності

Свого часу Ігор Кондратюк, Наталя Могилевська та Кузьма Скрябін дали можливість багатьом артистам швидко набрати популярність. І деякі з них досі перебувають в чартах.

“Не скажу тобі прощавай”: Віталій Козловський показався з екс-коханою після весілля і новини про поповнення

Відомий український виконавець Віталій Козловський знову з'явився у компанії своєї колишньої нареченої, з якою він пережив гучний скандал через розірвання заручин.

Зірки “Теорії великого вибуху” тоді й зараз: як змінилися актори Шелдона, Леонарда і Пенні за 17 років

Свого часу увесь акторський склад популярного комедійного серіалу про наукових співробітників став відомим в усьому світі, хоча і не одразу.