Віра Брежнєва змінила імідж: зробила модний боб-каре з довгим розрідженим чубчиком і стала копією Мейхер

Знаменита російська співачка українського походження Віра Брежнєва після початку повномасштабної війни в Україні зіштовхнулася з нелегким вибором.

Після початку повномасштабного вторгнення російської федерації на території України Віра Брежнєва зіштовхнулася з необхідністю зробити вибір, як і більшість російських знаменитостей українського походження. Артистка виїхала з москви та опинилася у своєму маєтку в Італії. Компанію їй склав чоловік Костянтин Меладзе та дочки.

Як повідомляла сама співачка, вона активно займалася волонтерство. Також артистка наважилася подати голос та засудити війну. Втім, увесь цей час вона знаходилася за кордоном і жодного разу не навідала батьківщину. Натомість зірка змінила свій псевдонім та почала створювати україномовний репертуар.

Віра Брежнєва кардинально змінила імідж та показала результат

Подейкували, що через різні політичні погляди шлюб Віри Брежнєвої та Костянтина Меладзе дав тріщину. Ба більше, декілька разів в мережі з’являлася інформація про розлучення пари, але ні співачка, ні продюсер їх не підтвердили.

Віра Брежнєва
Віра Брежнєва кардинально змінила імідж та показала результат

Нещодавно змін зазнав і імідж артистки. Примітно, що вона стала дуже схожою на свою колегу та колишню партнерку Надію Мейхер. Так, співачка пофарбувалашся у темний відтінок, зробила коротку зачіску та доповнила її чубчиком. Відповідні кадри з’явилися на її особистій сторінці в соціальній мережі Instagram.

Знімки були зроблені під час зйомок нового кліпу артистки. У відео шанувальники побачать Віру у неочікуваному образі – замість тендітної білявки на екрані постане дівчина в комбінезоні та грубих черевиках. Образ Віри доповнив маленький підвіс на шиї у формі серця з благодійної колекції українських брендів FROLOV x SOVA.

Віра Брежнєва кардинально змінила імідж та показала результат

Нагадуємо, що Віра Брежнєва остаточно переїхала до російської федерації близько 10 років тому, коли вийшла заміж за Костянтина Меладзе. Україномовного репертуару в неї не було, а музика здебільшого була нааравлена саме на російську аудиторію. Українці по-різному поставилися до раптового спалаху патріотизм у артистки, але численні критичні зауваження з часом стихли, а співачка отримала підтримку, на яку очікувала.

Схожі статті

Головний конкурент Андрія Данилка завжди біля нього тінню: мама Сердючки Білоконь показала свого чоловіка

Інна Білоконь знаходилася поруч з Андрієм Данилком протягом усього його кар'єри, яка вже дістається тридцятирічного віку. І безумовно за цей час в обидвох було багато прихильників.

“В нас була своя драматургія”: давні друзі Падалко, Таран і Сенічкін показали, якими були в “Сніданку”

Відомі українські телеведучі Марічка Падалко, Лідія Таран та Руслан Сенічкін пройшли разом дуже великий шлях, і його початок був неймовірним.

Важкий чоловічий погляд, модна стрижка і одяг люкс: як виглядає син Потапа – “За словом у кишеню не лізе”

Відомий український продюсер Потап має лише одного сина, але заради нього він готовий на все. Хлопчик одразу ж отримав велику порцію слави, тільки-но з'явився на світ.

Затьмарила красою маму: Ольга Сумська вийшла у світ із красунею-донькою і 22-річна Ганна викликала фурор

Ольга Сумська опублікувала у своїх соціальних мережах фото зі свою меншою донькою Ганною: як змінилась дівчина та чи спілкується зі старшою сестрою?

Величезний маєток, студії, басейн: як виглядає еко-будинок переможниці Євробачення-2004 Руслани Лижичко

Переможниця пісенного конкурсу Руслана Лижичко показала, як виглядає її маєток неподалік від столиці: студія звукозапису, сад, електростанції та інше.

Вічно юна: співачка LAMA повернулася і показала, як неймовірно виглядає у свої 48 років – Ротару позаздрить

Коли співачка Lama збирала повні концертні зали та приховувала глядачів біля екранів, адже мала неймовірний голос, харизму, і одразу ж запам'ятовувалася.