У весільній фаті: Олександра Заріцька з гурту “KAZKA” приємно здивувала своїх фанатів – тепер дружина?

Відома солістка гурту "KAZKA" Олександра Заріцька змогла заінтригувати користувачів соціальної мережі Instagram новими дописами, де постала у весільному атрибуті. Найцікавіше далі.

Харизматична співачка Олександра має приємну вроду та неабиякий голос. Свій творчий шлях розпочала з участі в співочих шоу талантів “Голос країни” та “X-фактор”. Своєю унікальністю та харизмою запам’яталася усім глядачам. В більшості виконує україномовні хіти, що дуже важливо в непростий для нас час.

Створений гурт “KAZKA” у 2017 році приніс дівчині популярність, визнання, гроші та велику кількість концертів. Продюсуванням групи займається Юрій Нікітін. Дебютний реліз треку “Свята” довів, що молода команда є справжніми професіональними артистами. Пісня відразу стала хітом і підкорила серця мільйонів українських слухачів.

Олександра Заріцька
Олександра Заріцька

У 2017 році гурт взяв участь в шоу “Х-фактор”, де тренером став не менш талановитий та професійний Андрій Данилко, але за результатами глядацького голосування припинили свою участь у 5 прямому ефірі. Це дало величезний поштовх для процвітання у творчій кар’єрі.

Олександра Заріцька в образі нареченої

Відомо, що зірка має коханого бойфренда музиканта та motion-дизайнера, якого звуть Павлом. З початком повномасштабного вторгнення пара почала жити разом та навіть замислювалася про весілля. Раніше дівчина ніколи про це і не мріяла, але зустрівши Павла, почала уявляти картину родини все частіше. Проте дещо вже зацікавило її прихильників.

Так, у своєму блозі в соціальній мережі Instagram співачка заінтригувала своїм зовнішнім виглядом, де постала у фаті, а це є справжнім весільним атрибутом. Артистка презентувала вихід нового треку “Без кохання”, що вже став улюбленим для багатьох.

Зазначила, що пісня написана в особливо складних умовах. Під звуки сирен та тривожних думок. В реальності, де обрала стосунки, коханого та вперше вирішила поділитися з вами своїм особистим. Що це? Певний натяк і ми скоро станемо свідками народження нової сім’ї? Так чи інакше, але новий хіт став певним натяком на це.

Схожі статті

Потап під “молочну” пісню Насті Каменських змастив свою лисину молоком: питань стає все більше

Потап та його дружина Настя Каменських продовжують дивувати. Цього разу співачка шокувала новою піснею про молоко, а репер використав його не за призначенням.

Змінились кардинально як зовнішньо, так і внутрішньо: як виглядали Полякова та Єфросиніна до популярності

Досягти популярності може не кожний, адже не всім вистачить цілеспрямованості та сміливості, але Оля Полякова та Маша Єфросиніна здобули її власними зусиллями.