Злата Огнєвіч одягнула дивні трендові окуляри 2023 та стала схожою на фантомаса: заміж так не вийти

Злата Огнєвіч відома українська співачка, яка підкорила мільйони сердець своїм неймовірним тембром голосу та харизмою. Тому, Огнєвіч нині вважають однією з найзатребуваніших артисток.

В першу чергу Злата жінка, і як будь-яка жінка, вона хоче виглядати красиво, модно та стильно. Але мода настільки швидко змінюється, що просто іноді не встигаєш слідкувати навіть за трендами. Але зірки – це перші люди, які мають демонструвати нові тренди. Звісно, що жодна людина нікому нічого не винна, але звичайні жінки звикли брати приклад з зірок. Тобто, якщо це одягає артист – значить це тренд.

Злата Огнєвіч

Злату ми звикли бачити у досить легких та романтичних нарядах, вона сама по собі дуже тендітна, худенька, невисока, тому Огнєвіч завжди виглядає дуже жіночно та вишукано. І це її особливість. Та останніми роками мода дуже змінилась і одяг оверсайз став трендовим. Багатьом жінкам таке подобається, адже можна приховати все зайве та почуватися комфортно при цьому.

Так і Злату тепер можна часто побачити в одязі спортивного стилю, адже всі ці широкі штани, великі кофти інакше не назвеш. Та насправді жінка поєднує в собі обидва стилі, і ніжні жіночні й трендові об’ємні. І здається, що жінці все личить, адже вона все може так грамотно поєднувати, що це виглядає модно.

Та не завжди тренди є красивими, так, днями Огнєвіч прогулялась по вулицях у дуже дивних окулярах. Їхня форма нагадує не довершений трикутник, і вони дуже сильно виділяються на фоні інших форм. Також Злата одягнула капелюх, яка є досить великою та не можна сказати, що капелюх у поєднанні з такими дивними окулярами виглядає гарно.

Новий образ Огнєвіч

Так, можливо це дійсно нові тренди, до яких нам поки що треба звикнути. Та оскільки жінка гуляла вуличками Львова, такий образ скоріше за все не сильно міг здивувати місцевих жителів та гостей міста, адже Львів – це місто контрастів та місто творчих людей.

Схожі статті