Колишня дружина Дзідзьо показала, хто тепер дарує їй квіти: Славія не залишилася одна після розлучення

З розлучення Дзідзьо та Славії пройшло півтора року і за цей час багато чого змінилося. І поки Михайло майже не ділиться кадрами зі свого життя, його колишня дружина активно знайомить аудиторію зі своєю особистістю.

Навесні 2021-го Дзідзьо та його дружина Ярослава сколихнула мережу відвертими інтерв’ю. Спочатку красуня поспілкувалася з декількома журналістами, і розповіла вперше у своєму житті, що чоловік був проти її музичної кар’єри, не давав їй розвиватися як професіоналу, а також не волів ставати батьком.

Дзідзьо гучно відгуляв весіля
Колишня дружина Дзідзьо показала, хто тепер дарує їй квіти

Мовляв, Славія не мала можливості реалізуватися ні в сім’ї, ні на сцені, що призвело до того, що вона наважилася розповісти про це публіці. Через декілька тижнів Михайло публічно заявив про те, що прийняв рішення розлучитися зі своєю дружиною.

Колишня дружина Дзідзьо показала, хто тепер дарує їй квіти

Дзідзьо не любить розповідати публічно про своє особисте життя і вчинок дружини його сильно розлютив. Холодність між партнерами була відчутна через екрани, але після розлучення їм вдалося налагодити взаємини.

Так, офіційний розрив стався у серпні того ж року. Ярослава не претендувала на жодне майно, а Михайло віддав їй у якості відступних елітну квартиру на березі озера. З тих пір Славія активно розвивається та будує сценічну кар’єру. Також жінка виступає за національні інтереси України і постійно вражає підписників своїм патріотизмом на власному акаунті.

Екс-дружина Дзідзьо Славія похизувалася прогулянкою по Львову
Колишня дружина Дзідзьо показала, хто тепер дарує їй квіти

Виступи на одній сцені з Настею Каменських, Олею Поляковою чи Златою Огнєвіч поки що для співачки недоступні. Однак в неї вже є шанувальники та звичайні слухачі.

Наприклад, нещодавно виконавиця оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram кадр зі свого останнього виступу. На них помітно, що Славія вже отримує квіти від глядачів.

Колишня дружина Дзідзьо показала, хто тепер дарує їй квіти

Дзідзьо свого часу зізнався, що після розлучення став давати певні поради колишній дружині, щоб вона могла реалізуватися, як виконавиця. Багато років тому в цій непростій справі Михайлові допомагав Кузьма Скрябін. І як би там не було, ця допомога принесла виконавцю неймовірну популярність.

Чи вдасться Славії досягти рівня свого екс-чоловіка та стати його конкуренткою українці зможуть дізнатися лише з часом, адже поки що вона тільки на початку свого шляху.

Схожі статті

Важкий чоловічий погляд, модна стрижка і одяг люкс: як виглядає син Потапа – “За словом у кишеню не лізе”

Відомий український продюсер Потап має лише одного сина, але заради нього він готовий на все. Хлопчик одразу ж отримав велику порцію слави, тільки-но з'явився на світ.

Затьмарила красою маму: Ольга Сумська вийшла у світ із красунею-донькою і 22-річна Ганна викликала фурор

Ольга Сумська опублікувала у своїх соціальних мережах фото зі свою меншою донькою Ганною: як змінилась дівчина та чи спілкується зі старшою сестрою?

Величезний маєток, студії, басейн: як виглядає еко-будинок переможниці Євробачення-2004 Руслани Лижичко

Переможниця пісенного конкурсу Руслана Лижичко показала, як виглядає її маєток неподалік від столиці: студія звукозапису, сад, електростанції та інше.

Вічно юна: співачка LAMA повернулася і показала, як неймовірно виглядає у свої 48 років – Ротару позаздрить

Коли співачка Lama збирала повні концертні зали та приховувала глядачів біля екранів, адже мала неймовірний голос, харизму, і одразу ж запам'ятовувалася.

“Кошовий просто поруч проходив”: дружина “Лисого з Кварталу” показала обличчя двох доньок Євгена

Як виглядають та чим займаються доньки зірки "Квартал 95" Євгена Кошового? Як виявилось, діти планують піти по стопах відомого татуся та пов'язати життя з публічністю.

Ігор Кондратюк показав дружину, яка народила йому 3 дітей: не проміняв навіть на голосисту Аіду Ніколайчук

Ігор Кондратюк — один з небагатьох українських зірок, який потрапляє до переліку зразкових сім'яниннів, адже не тільки живе у шлюбі десятиліттями, але і не дозволяє собі нічого зайвого.