Неля Шовкопляс проміняла Єгора Гордєєва на більш молодого та цікавого колегу: перейшла на блогерів

Неля Шовкопляс та Єгор Гордєєв здаються нерозлучною парою ведучих. Вони працюють разом в адрі вже більше 6-ти років. І, звичайно, навчилися розуміти одне одного з пів слова.

Неля Шовкопляс за всі роки своєї кар’єри телеведучої стала однією з улюбленець глядачів, вона завжди в гарному гуморі виходить в ефіри, вміє нести позитивну енергетику через телеекрани. Українці, які дивляться “Сніданок з 1+1” вже не уявляють ранок без зіркового тандему Шовкопляс та Гордєєва.

Стосунки Єгора та Нелі більш ніж просто дружні, оскільки в реальному житті вони досить близькі друзі. Проте глядачі досить часто та впевнено приписують співведучим романтичні стосунки, адже у кадрі вони виглядають як дійсно близькі люди. Вони можуть розуміти одне одного навіть за поглядом.

Проте самі ж ведучі жодним чином не коментують свої відносини, бо не бачать сенсу підігрівати чутки. До того ж Шовкопляс жіночка заміжня. Разом зі своїм коханим чоловіком вона виховує двох синів. Тому, романи на роботі їй зовсім ні до чого. А от Єгор є закоренілим холостяком, тому й ширяться такі чутки. Навіть тоді, коли Неля або Єгор з’являються в кадрі з іншими колегами, глядачі думають, що між ними пробігла чорна кішка, але насправді просто так співпадають зміни.

Та днями у мережі з’явилось фото, де Шовкопляс контактує з молодим блогером Буше, замість свого колеги Гордєєва. Це відбулося на новому проєкті від каналу ТЕТ “Я люблю Україну”. Неля та Богдан Шелудяк опинилися в одній команді. Тому, звісно, коли вони отримували бали чи правильно відповідали, обіймалися від радості. Та на фотографії вони просто б’ють одне одного в долоні.

Дуже цікаво, що Шовкопляс, Шелудяк та Юра Ткач опинилися в одній команді, адже вони всі з абсолютно різних сфер діяльності. До речі “Я люблю Україну” – це те саме шоу, ведучою якого стала акторка Ксенія Мішина.

Схожі статті

Хіменес-Браво засвітився під час поцілунків з іншою, поки його обраниця за кордоном: “Хто ж тут встоїть”

Знаменитий український шеф-кухар колумбійського походження Ектор Хіменес-Браво останнім часом все менше говорить про особисте життя, і лише нещодавно заінтригував публіку новиною.