Змінили країну і зовнішність: як раніше виглядали сімейні вечори екс-українок Ані Лорак і Таїсії Повалій

Останній рік в медіапросторі дуже часто підіймаються теми про поведінку екс-українок та мовчунок Ані Лорак і Таїсії Повалій, які свідомо прийняли для себе позицію не реагувати на війну.

Коли Лорак починала свою кар’єру, то зароджувалась вона в Україні, і варто сказати, дуже успішно, тому що вона працювала з відомим та дуже тямущим продюсером, який власне і зробив з простої дівчинки справжню зірку української естради. Оскільки сама б вона попри шалений талант довго б йшла до того рівня, на який її вивів її продюсер.

Ані Лорак

Так, завдяки своїй популярності Лорак зустріла заможного чоловіка. Ним виявився турецький бізнесмен Мурат Налчаджиоглу. Який відразу ж закохався в артистку, у них закрутився неймовірно романтичний роман, а згодом він переріс у шлюб. Подружнє життя Ані Лорак та Мурата було досить насиченим та яскравим. Співачка навіть встигла народити чоловікові доньку Софію, яка зараз вже доросла. Та сімейне життя не так довго проіснувало, адже турок почав гуляти з іншими дівчатами.

Те ж саме стосується і Таїсії Повалій, адже вона також стала неймовірно популярною серед українського шоу-бізнесу. Повалій насправді раніше можна було вважати справжньою легендою сцени, адже її творчість і талант дуже сильно полюбився українцям. Та як тільки вона зрозуміла, що у рф можна заробити більше і вийшла там заміж за продюсера Ігоря Ліхуту, переїхала туди і забула про своє коріння та творчий шлях.

І коли в Україні почалась війна, то обидві жінки просто закрили на це очі. Можливо вони разом спілкуються, адже в мережі з’явилось архівне фото, де вони родинами проводили вечори у закладах.Скоріш за все це було ще в Україні, тому що Мурат ще був разом з Лорак.

Фотокартку виклала фан-сторінка з росії, адже коментарі надто гарні. Українські слухачі точно б не стали писати милі коментарі.

Схожі статті

“Отримали головні ролі”: Оля Полякова розповіла про знімання у голлівудському фільмі з 19-річною донькою

Ви вважали, що Оля Полякова та її старша донька Марія — лише чудові співачки? Вони мають значно більше талантів. Навіть здатні без кастингу отримувати головні ролі у самому Голлівуді!

Син росте справжнім серцеїдом: нащадок Тіни Кароль потрапив в об’єктиви камер — черга наречених вишикувалась

Веніаміна Огіра цілком можна назвати сином маминої подруги. Щоправда, мама також дуже непроста — сама Тіна Кароль. Чим виділяється юнак серед однолітків? Нумо розбиратися!

Забив гол, але не у ворота: 22-річна донька мільйонера Ігоря Суркіса вагітна від гравця київського “Динамо”

Київське "Динамо" — один з найуспішніших футбольних клубів України. Та навіть серед його гравців є особливий щасливчик, який отримав не лише контракт, а й кохання доньки власника клубу Ігоря Суркіса.

Фентезі-сходи і напівлисе дерево: Олександр Педан перетворив своє житло на комірку Гаррі Поттера

Олександр Педан перетворив своє житло на комірку Гаррі Поттера. Як виглядає зараз квартира телеведучого і як дійшло до цього? Деталі в нашому матеріалі.

Джамала показала, як змінилася після появи 3-го сина: до багатодітності була не готова, і це не приховати

41-річна Джамала показала, як змінилася після появи в її родині третього сина від бізнесмена Сеїт-Бекіра Сулейманова. Зірка навіть приховувати не стала, що була не готова.

“Добрий ранок, Леся”: 36-річна ведуча Нового каналу показала, як племінниця мовчки забрала у неї коштовності

Думаєте, що українські телезірки живуть у багатстві? Хіба що ті, у кого немає племінників. От у житті Лесі Нікітюк малеча працює додатковим податком на розкіш.