Молода дружина Віктора Павліка Катя Репяхова одягла хіджаб: покрила голову заради коханого чоловіка (ФОТО)

Молода дружина знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Катерина вперше розповіла, якими були її стосунки з мусульманином. Усі деталі в статті.

Молода дружина Віктора Павліка Катерина за останні декілька років може порівнятися з чоловіком за рівнем своєї популярності. Славу красуні приніс облог в соціальній мережі Instagram, який продовжує нарощувати аудиторію. Окрім створення контенту Катерина займається організацією концертів чоловіка, а також веде власний бізнес.

Катерина Репяхова попрощалася з чоловіком Віктором Павліком
Молода дружина Віктора Павліка Катя Репяхова одягла хіджаб

Доходи героїні нашої статті ростуть, вона продовжує займатися розвитком своєї кар’єри, і щоб стати ще ближчою зі своєю аудиторією, не намагається приховати деяких деталей свого життя.

Молода дружина Віктора Павліка Катя Репяхова одягла хіджаб

Катерина Репяхова з чоловіком Віктором Павліком
Молода дружина Віктора Павліка Катя Репяхова одягла хіджаб

Наприклад, нещодавно вона зізналася в інтерв’ю, що свого часу зустрічалася з мусульманином. Ці стосунки почалися в школі і продовжувалися 5 років. Заради коханого чоловіка Катерина навіть одягла хіджаб. Сталося це, коли вона була на другому курсі університету і тривало рік.

Саме тому нещодавно підписники попросили у Катерини показати себе у хіджабі, адже це абсолютно інші традиції, інше уявлення про світ, і звісно це викликає інтерес, якою Катерина була у ті часи. І Репяхова люб’язно показала кадр, на якому постала зі своїм коханим з покритою головою.

Молода дружина Віктора Павліка Катя Репяхова одягла хіджаб

При цьому обличчя свого колишнього Катерина сховала, повністю поважаючи його право на приватне життя.

Нагадуємо, що Катерина вийшла заміж за Віктора Франковича Павліка 3 роки тому. Дана новина супроводжувалася численними скандалами, адже колишня дружина музиканта Лариса ділилася з аудиторією усіма деталями їхніх конфліктів з концертної директоркою, а також не цуралася розповідати подробиці її особистого життя. Саме від Лариси стало відомо про роман Катерини з мусульманином та нібито стосунки з китайцем, які пізніше Катя спростувала.

Буквально нещодавно блогерка заявила, що у стосунках з представником даної національності ніколи не знаходилося, і лише співмешканка з ним, так як юнак був її другом.

Схожі статті

Змінились кардинально як зовнішньо, так і внутрішньо: як виглядали Полякова та Єфросиніна до популярності

Досягти популярності може не кожний, адже не всім вистачить цілеспрямованості та сміливості, але Оля Полякова та Маша Єфросиніна здобули її власними зусиллями.