Кулінарна битва дружин Остапчука: бабусині котлети від Христини Горняк чи люксова яєчні Катерини Полтавської

Зірковим парам вкрай складно жити після розлучення. Мільйони прихильників моніторять кожен крок, і навіть порівнюють їх із новими партнерами колишніх.

Бути у шлюбі із популярною зіркою — завдання не з простих. У такому випадку людина перебуває під постійним тиском аудиторії, яка контролює всі аспекти її життя. Іноді хтось розриває стосунки із зірковою другою половинкою через надмірну увагу до себе. Дехто не називає причини розтавання. Втім, як би там не було, навіть після завершення стосунків подробиці особистого життя людини й далі будуть на слуху у фанатів. Так сталося із колишньою дружиною Володимира Остапчука.

Постійний батл: колишня vs нинішня дружина

Володимир Остапчук — це український телеведучий, радіоведучий, актор та стендап-комік. За своє життя чоловік був одружений двічі: із Оленою Войченко та Христиною Горняк. Із першою дружиною Володимир Остапчук прожив тринадцять років, а з другою — лише два роки. Через короткий час після розірвання шлюбу із Христиною Горняк, в ЗМІ з’явилась інформація про нову обраницю телеведучого Катерину Полтавську, яка на шістнадцять років молодша за нього. У соціальних мережах пара натякала на одруження, втім публічно про це не заявляла.

Через чималу фанатську базу та велику популярність Володимира Остапчука, прихильників постійно цікавить життя його колишньої та нинішньої дружини. Вони постійно порівнюють їх та намагаються зрозуміти — хто все ж таки краща дружина? Підписники телеведучого звертають увагу на всі можливі дрібниці: починаючи від приготовленого сніданку, закінчуючи одягом та фотографіями в Instagram.

Порівнюють навіть сніданки?

Днями дівчата опублікували на своїх сторінках світлини своїх сніданків. Христина Горняк показала соковиті домашні котлетки із макаронами та овочевим салатом. Фото дівчина підписала: “Найсмачніша їжа евер. Ніякий ресторан не зрівняється, навіть ресторан із зірками Мішлен”. Горняк зазначила, що обожнює домашні страви, й вони її улюблені.

Христина Горняк приготувала котлети на сніданок
Христина Горняк приготувала котлети на сніданок

У свою чергу, нинішня кохана Остапчука здивувала підписників вишуканим сніданком: вона приготувала брускети із червоною рибою, крем-сиром та зеленню. На додачу до брускет, Катерина показала яєчню із помідорами, червоним перцем, сиром та овочами.

Катерина Полтавська похизувалась лакшері яєчнею на сніданок
Катерина Полтавська похизувалась лакшері яєчнею на сніданок

Підписники дружин Остапчука звернули увагу на те, наскільки різний у них підхід до страв. Вони зазначили, що у Горняк більш домашній, простий варіант, а от у Полтавської сніданок вийшов класу люкс.

Схожі статті

Екс-дружина Дзідзьо знову одягла білу сукню і розповіла про важливу подію: Славія вирішила спробувати ще раз

Популярна українська співачка Славія та колишня дружина Михайла Хоми вийшла на зв'язок та показала, як виглядає у білосніжній сукні. Що відбувається?

Наступають на ті самі граблі: Вова Остапчук, Сніжана Бабкіна, Оля Полякова мають проблеми звичайних людей

Життя знаменитостей аж ніяк не є бездоганним, як може здаватись багатьом користувачам мережі. З якими труднощами в особистому житті довелось стикнутись Остапчуку, Бабкіній та Поляковій?

Леся Нікітюк показала своє кохання: живе разом із ним уже багато років, а ім’я у нього зовсім не слов’янське

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк знову потішила своїх підписників кадром, на якому показала своє кохання. Мова йде ні про кого іншого, а про Рафаеля.

Руслана Лижичко засвітила округлий живіт після 10 років мрій про материнство: нарешті стане мамою?

Знаменита українська співачка Руслана Лижичко засвітила округлий живіт та подала надію своїм шанувальникам на майбутнє поповнення в сімʼї. Чи це так?

Після новини про розлучення Настя Каменських засвітилася з іншим чоловіком і зробила зізнання: “Люблю”

Знаменита українська співачка Настя Каменських опублікувала новий пост, в якому постала разом з іншим чоловіком, вельми молодим та вродливим. Усі деталі в статті.

Нова дівчина Мурата Налчаджиоглу зробила тату з його іменем: екс-дружина Ані Лорак на такий крок не пішла

Нова дівчина колишнього чоловіка Ані Лорак Мурата Налчаджиоглу Анастасія вразила мережу неочікуваним вчинком, адже зробила татуювання з іменем коханого.