Переможниця “Холостяка-11” Анна Богдан змінила імідж та пофарбувала волосся: “Колір в саме серце”

Весна — це чудовий час для змін. Особливо, якщо це стосується зовнішності. Ніщо не надає енергії та наснаги більше, ніж зміна іміджу. Читайте далі про те, на які зміни наважилась переможниця "Холостяка-11".

Дивитись щодня в дзеркало і бачити постійно одне й теж — істотно набридає. Більш того, після зимової хандри хочеться якимось чином повернути себе до активного життя, знайти мотивацію для подальшої продуктивної роботи в своїй сфері діяльності. І тут найкращими ліками є зміна іміджу. Нова зачіска, одяг або інші модифікації — це про нове ставлення до себе та до життя. Чимало зірок щовесни експериментують зі своєю зовнішністю. Так само днями зробила і переможниця телепроекту “Холостяк-11” Анна Богдан.

Дівчина на своїй сторінці в Instagram оприлюднила відео та фото із салону краси. Підписники побачили весь процес перевтілення Анни. Вона показала, як проходить процес фарбування та створення нової зачіски.

Анна Бодан вирішила змінити колір волосся в салоні
Анна Бодан вирішила змінити колір волосся в салоні

Крім того, Богдан зробила невеличку екскурсію салоном краси. І що тут скажеш, місце дійсно затишне.

Анна Богдан показала інтер'єр салону краси
Анна Богдан показала інтер’єр салону краси

Далі Анна показала результат роботи перукарів. Дівчина не зробила кардинальних змін, а лише трохи змінила відтінок свого волосся. Приємним бонусом став професійний макіяж для переможниці “Холостяка” від візажиста.

Трішки про пару Богдан та холостяка Михайла Заливака

Анна Богдан — це переможниця шоу “Холостяк”, працює туристичним агентом. Власне в сезоні проекту, в якому вона брала участь, холостяком був Михайло Заливако. Чоловік займається бізнесом, заснував та керує логістичною компанією. В останньому випуску “Холостяка-11” Михайло обрав Анну серед усіх інших претендентів.

 

Анна Богдан та Михайло Заливако
Анна Богдан та Михайло Заливако

По завершенню шоу фанати були в захваті від нової пари. Молоді люди активно публікували на своїх сторінках в соціальних мережах фрагменти особистого життя. Анна та Михайло дуже часто подорожували разом й охоче розповідали про це підписникам. Аж раптом на сторінках пари зникли спільні фото та відео. Згодом дівчина повідомила про розрив. Певна річ, що причину вона не назвала. Втім чимало фанатів зіркової пари переконані, що їхні стосунки — це лише частина сценарію “Холостяка”.

Схожі статті

“Кошовий просто поруч проходив”: дружина “Лисого з Кварталу” показала обличчя двох доньок Євгена

Як виглядають та чим займаються доньки зірки "Квартал 95" Євгена Кошового? Як виявилось, діти планують піти по стопах відомого татуся та пов'язати життя з публічністю.

Ігор Кондратюк показав дружину, яка народила йому 3 дітей: не проміняв навіть на голосисту Аіду Ніколайчук

Ігор Кондратюк — один з небагатьох українських зірок, який потрапляє до переліку зразкових сім'яниннів, адже не тільки живе у шлюбі десятиліттями, але і не дозволяє собі нічого зайвого.

Андрій Данилко вперше висловився про таємний, але дивовижний роман із відомою співачкою: “Пару разів було”

Андрію Данилку завжди вдавалося вміло тримати баланс між відкритістю з аудиторією і повною приватністю, яка майже ніколи не порушувалася. А сам він чужу приватність все ж таки якось порушив.

“Найбільшою проблемою були прищі”: спливли шкільні фото з Марією Яремчук – не завжди була красунею?

Знаменита українська співачка Марія Яремчук вже давно завершила сценічну діяльність, однак, шанувальники згадують про неї з великим трепетом та сподіванням, що вона повернеться.