Колишня фаворитка Святослава Вакарчука Христина Соловій у білій сукні з корсетом вразила новиною: “Заміж”

Знаменита українська виконавиця та колишня підопічна Святослава Вакарчука Христина Соловій поділилася новими кадрами та заінтригувала мережу сукнею.

Співпраця перспективної вокалістки Христина Соловій та легендарного музиканта Святослава Вакарчука свого часу принесла українцям декілька хітів. Дороги зірок доволі швидко розійшлися. Але вплив наставника досі відчувається у творчості красуні. Вона пішла своїм шляхом: незвичайним та доволі тернистим. А втім, швидко змогла набрати лояльну аудиторію та зайняти міцні позиції в шоу-бізнесі.

Христина Соловій поранилася під час концерту
Христина Соловій у білій сукні з корсетом вразила новиною

Христина Соловій у білій сукні з корсетом вразила новиною

Не так давно Христині виповнилося 30 років. Відсвяткувати цю особливу цифру Соловій вирішила піснею про юність. Так само, як і її колишній наставник вона ніколи не розповідає шанувальникам деталі свого особистого життя, робить фокус тільки на своїй творчості і не підпускає пресу занадто близько.

Ексклюзивну інформацію з неї не можуть витягнути і шанувальники. Наприклад, нещодавно Соловій оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram відео, на якому показала, як її готують до виходу на сцену. Зокрема в об’єктив потрапила верхня частина її білої сукні, яка була прикрашена стрічками, мереживом та корсетом.

Христина Соловій у білій сукні з корсетом вразила новиною

Наряд занадто сильно походив на весільну сукню, а тому не дивно, що підписники одразу ж поцікавилися, чи раптом не готується співачка до заміжжя.

Христина відреагувала на дане запитання одразу і розставила все на свої місця. Виконавиця завірила, що заміж вона поки що не збирається, адже це не на часі. У якості доказу вона надала фотографію повного розміру сукні, яка виявилася дуже короткою і була схожою на весільну набагато менше.

Зараз Соловій знаходиться на гастролях і повністю присвячує себе сцені. Але додаткової інформації про свій статус та плани на майбутнє вона не надала. Чи є у Христини коханий, чи розраховує вона у найближчі декілька років стати дружиною — усе це залишається загадкою для її фанатів.

Нагадуємо, що не так давно Святослав Вакарчук став батьком і на даний момент живе з новою обраницею Євгенію, яка і подарувала йому спадкоємців.

Схожі статті

52-річний Ектор Хіменес-Браво поголив бороду і залишив собі вуса як у Орландо Блума: “Тільки чесно, як вам?”

Відомий український кулінар Ектор Хіменес-Браво вразив мережу кардинальними змінами у своїй зовнішності. Як зараз виглядає популярний ресторатор?

У шовковій сукні і на останніх термінах: Настя Каменських показала великий живіт – в очікуванні первістка

Знаменита українська співачка Настя Каменських заінтригувала мережу новими кадрами, які з'явилися у її блозі. На цей раз мова йде саме про вагітність.

Екс-дружина Дзідзьо знову одягла білу сукню і розповіла про важливу подію: Славія вирішила спробувати ще раз

Популярна українська співачка Славія та колишня дружина Михайла Хоми вийшла на зв'язок та показала, як виглядає у білосніжній сукні. Що відбувається?

Наступають на ті самі граблі: Вова Остапчук, Сніжана Бабкіна, Оля Полякова мають проблеми звичайних людей

Життя знаменитостей аж ніяк не є бездоганним, як може здаватись багатьом користувачам мережі. З якими труднощами в особистому житті довелось стикнутись Остапчуку, Бабкіній та Поляковій?

Леся Нікітюк показала своє кохання: живе разом із ним уже багато років, а ім’я у нього зовсім не слов’янське

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк знову потішила своїх підписників кадром, на якому показала своє кохання. Мова йде ні про кого іншого, а про Рафаеля.

Руслана Лижичко засвітила округлий живіт після 10 років мрій про материнство: нарешті стане мамою?

Знаменита українська співачка Руслана Лижичко засвітила округлий живіт та подала надію своїм шанувальникам на майбутнє поповнення в сімʼї. Чи це так?