Тіна Кароль – не єдина поп-діва: пісню співачки “Выше облаков” талановито переспівали українською

Легенда української естради Тіна Кароль завоювала прихильність українців завдяки своїм глибоким пісням, які можуть подарувати кожному особливі емоції. Тому, її творчість стає хітами.

Тіна Кароль завжди писала пісні сама, оскільки вона вміє це робити професійно та в кожний свій новий трек, жінка вкладає власні емоції та всю свою душу. Адже її творчість – це її відображення. І Тіна хоче здаватися дуже сильною, тому що вона такою і є.

Тіна Кароль
Тіна Кароль

Колись, поп-діва була заміжня, і заміж вона виходила лише один раз у своєму житті. Все почалося з робочого роману. Коли Тіна була молодою та ще не дуже популярною співачкою, на її шляху зустрівся продюсер Євген Огір. Він взяв Тіну під своє крило та зробив з неї справжню зірку. Та сама ж артистка майже одразу закохалась у чоловіка, але він її не помічав. Та згодом, коли вони познайомилися ближче, Євгена також зацікавила Тіна як жінка, і він почав проявляти свої почуття.

Так, згодом дуже неочікувано для самої артистки, Євген прийшов і зробив їй пропозицію руки та серця. Вони прожили щасливе сімейне життя, народили сина Веніаміна та разом зберегли у пам’яті багато спогадів та яскравих моментів.

Але в певний момент Євгенові діагностували пухлину, яку вже було пізно лікувати, та лікарі все одно намагалися. І коли огіра не стало, всі обов’язки по вихованню дитини, по роботі пали на плечі Кароль. Звісно, їй було важко впоратися з усіма проблемами самій, але вона змогла і не припинила писати пісні. Так народилась легендарна пісня “Више облаков”.

Цей трек є особливим для артистки, адже він завжди нагадує їй про миті з чоловіком. А на “Голосі країни” раніше дівчата любили співати її на сліпих прослуховуваннях і в ці моменти Кароль завжди занурюється у свої думки.

Пісня Кароль українською
Пісня Кароль українською

Та днями в мережі з’явився цей трек українською, і варто сказати, він зачаровує. Молода співачка Валерія Кудрявець, більш відома як SKYLERR вирішила переспівати “Више облаков” українською та присвятити її всім жінкам, які нині чекають своїх чоловіків з фронту, та тим, хто не дочекався.

Схожі статті

Екс-дружина Дзідзьо знову одягла білу сукню і розповіла про важливу подію: Славія вирішила спробувати ще раз

Популярна українська співачка Славія та колишня дружина Михайла Хоми вийшла на зв'язок та показала, як виглядає у білосніжній сукні. Що відбувається?

Наступають на ті самі граблі: Вова Остапчук, Сніжана Бабкіна, Оля Полякова мають проблеми звичайних людей

Життя знаменитостей аж ніяк не є бездоганним, як може здаватись багатьом користувачам мережі. З якими труднощами в особистому житті довелось стикнутись Остапчуку, Бабкіній та Поляковій?

Леся Нікітюк показала своє кохання: живе разом із ним уже багато років, а ім’я у нього зовсім не слов’янське

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк знову потішила своїх підписників кадром, на якому показала своє кохання. Мова йде ні про кого іншого, а про Рафаеля.

Руслана Лижичко засвітила округлий живіт після 10 років мрій про материнство: нарешті стане мамою?

Знаменита українська співачка Руслана Лижичко засвітила округлий живіт та подала надію своїм шанувальникам на майбутнє поповнення в сімʼї. Чи це так?

Після новини про розлучення Настя Каменських засвітилася з іншим чоловіком і зробила зізнання: “Люблю”

Знаменита українська співачка Настя Каменських опублікувала новий пост, в якому постала разом з іншим чоловіком, вельми молодим та вродливим. Усі деталі в статті.

Нова дівчина Мурата Налчаджиоглу зробила тату з його іменем: екс-дружина Ані Лорак на такий крок не пішла

Нова дівчина колишнього чоловіка Ані Лорак Мурата Налчаджиоглу Анастасія вразила мережу неочікуваним вчинком, адже зробила татуювання з іменем коханого.