Суддя МастерШеф Ектор Хіменес-Браво показав, з якою красунею прокидається щодня: у неї нетипове екзотичне ім’я

Ектор Хіменес-Браво відомий шеф-кухар з Колумбії, який став неймовірно популярним в Україні. Саме у Києві він побудував свою кар'єру та втілив всі свої задуми та творчі ідеї в життя.

Ектора можна сміливо назвати дуже привабливим чоловіком, який вміє спілкуватися з жінками й точно знає, чого вони очікують від чоловіків. Адже в його житті багато досвіду спілкування з чарівними жінками. Та все ж таки дуже довго його особисте життя не могло налагодитися.

Хіменес-Браво багато працює, у нього вже 10 років є проєкт “МастерШеф”, а також ресторани, які потрібно контролювати та втілювати нові меню та ідеї в життя, аби гості були задоволені, тому що від нього очікують високої кухні та обслуговування.

Ектор Хіменес-Браво

Якось Ектор розповідав про свої побачення з сайтів знайомств, варто сказати, досвід ще той. Але чоловік саме так і знайшов свою кохану жінку, яка також шукала чоловіка на спеціальних сайтах. І пройшовши крізь купу невдалих, дивних та шокуючих зустрічей, вони врешті-решт знайшли одне одного.

Проте кухар не видає подробиць про своє особисте життя й не розсекречує імені своєї обраниці. А ось про іншу дівчину з екзотичним ім’ям Ектор готовий розповідати цілодобово, адже кохає він її безмежно, але бачиться не часто.

І цією дівчинкою є домашня улюблениця Ектора Лупіта – це собака, з якою чоловік грається, проводить час, коли може та просинається. Лупіта є найулюбленішою собакою Хіменеса-Браво, вона для нього як дитина, яку постійно потрібно оберігати та піклуватися про неї.

Лупіта

Так, днями шеф-кухар показав, як він просинається та гуляє зі своєю Лупітою. Видно, що він насолоджується моментами з собакою, адже вона з ним в Києві поки що не живе, тому бачить він її доволі рідко.

Схожі статті

Екс-дружина Дзідзьо знову одягла білу сукню і розповіла про важливу подію: Славія вирішила спробувати ще раз

Популярна українська співачка Славія та колишня дружина Михайла Хоми вийшла на зв'язок та показала, як виглядає у білосніжній сукні. Що відбувається?

Наступають на ті самі граблі: Вова Остапчук, Сніжана Бабкіна, Оля Полякова мають проблеми звичайних людей

Життя знаменитостей аж ніяк не є бездоганним, як може здаватись багатьом користувачам мережі. З якими труднощами в особистому житті довелось стикнутись Остапчуку, Бабкіній та Поляковій?

Леся Нікітюк показала своє кохання: живе разом із ним уже багато років, а ім’я у нього зовсім не слов’янське

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк знову потішила своїх підписників кадром, на якому показала своє кохання. Мова йде ні про кого іншого, а про Рафаеля.

Руслана Лижичко засвітила округлий живіт після 10 років мрій про материнство: нарешті стане мамою?

Знаменита українська співачка Руслана Лижичко засвітила округлий живіт та подала надію своїм шанувальникам на майбутнє поповнення в сімʼї. Чи це так?

Після новини про розлучення Настя Каменських засвітилася з іншим чоловіком і зробила зізнання: “Люблю”

Знаменита українська співачка Настя Каменських опублікувала новий пост, в якому постала разом з іншим чоловіком, вельми молодим та вродливим. Усі деталі в статті.

Нова дівчина Мурата Налчаджиоглу зробила тату з його іменем: екс-дружина Ані Лорак на такий крок не пішла

Нова дівчина колишнього чоловіка Ані Лорак Мурата Налчаджиоглу Анастасія вразила мережу неочікуваним вчинком, адже зробила татуювання з іменем коханого.