Замок у Грязі з колонами і мармуром чи палац в Ізраїлі з панорамою і басейном: Алла Пугачова показала, де живе

Легенда радянської естради Алла Пугачова останні десятиріччя жила у неймовірні розкоші та не відмовляючи собі абсолютно ні в чому. Усі деталі в статті.

Раніше в пресі з’являлася інформація, що запросити до себе на корпоратив Аллу Пугачову може коштувати від 200 до 300 тисяч доларів. Максим Галкін нібито бере за свої виступи менше, але подібне задоволення все одно коштує неймовірних грошей.

Почувши подібні цінники, не залишається жодних питань щодо того, звідки у пари статки для того, щоб побудувати та утримувати розкішний замок у Підмосков’ї.

Алла Пугачова показала свій палац в Ізраїлі

Даний будинок побудував саме Максим Галкін за свої гроші, ні копійки не взявши у Алли Борисівни. Розкішна будівля завжди була ледь не головною темою у рубриці зіркової нерухомості, адже привертала увагу читача.

У мережі спливли фото замку Алли Пугачової і Максима Галкіна
Алла Пугачова показала свій палац в Ізраїлі

Височенні колони, розкішна вежа, підземна парковка, зимовий сад, басейн, тренувальний зал, власна бібліотека, кам’яні фігури на подвір’ї та інші елементи розкішного життя зіркового сімейства здавалися чимось неймовірним.

Максим Галкін і Алла Пугачова з дітьми
Алла Пугачова показала свій палац в Ізраїлі

Минулого року Алла Борисівна разом з чоловіком переїхала до Ізраїлю, де в неї також є будинок.

Декілька разів пресі вдавалося зробити кадри палацу легенди радянської естради в Кесарії, однак потрапити всередину було неможливо.

Алла Пугачова показала свій палац в Ізраїлі

Втім, нещодавно Алла Пугачова оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram відео, на якому можна розгледіти інтер’єр. Він набагато скромніший за інтер’єр замку, але в той самий час сучасний та функціональний.

На підлозі можна помітити паркет, вікна та двері панорамні, будівля дуже простора і має сходи наверх, а на подвір’ї знаходиться басейн. Усе виконано у світлих тонах, і хоча на перший погляд здається доволі скромним, меблі насправді найелітнішого виду, і коштують не менше, ніж меблі, які знаходяться у пари російській федерації.

Нагадуємо, що спочатку пара збиралася продати свою нерухомість у Підмосков’ї, але згодом прийшла до висновку, що буду використовувати замок як літню резиденцію.

Раніше з’являлася інформація, нібито влада російської федерації намагається конфіскувати нерухомість подружжя, втім, у Алли Борисівни є достатньо зв’язків, а також грошей для адвокатів, щоб виграти цю боротьбу.

Схожі статті

Влад Яма, який таємно покинув Україну, засвітився в кримській Ялті: задоволений танцює під водою

Знаменитий український хореограф Влад Яма більше двох років перебуває за кордоном і знаходиться на зв'язку зі співвітчизниками суто через соціальні мережі.

Не шаблонна красуня: Катерина Осадча звела з розуму імпозантного депутата, а слідом за ним – шоумена

Катерина Осадча ставиться до особистого життя з обережністю, саме тому протягом тривалого часу зірка не коментувала його в мережі. Які цікаві факти про романи телеведучої все-таки відомо?

Олександр Кривошапко остаточно забув Тетяну Денисову та показав нову кохану: “Інакше і бути не могло”

Знаменитий український вокаліст Олександр Кривошапко вперше за довгий час показав свою нову дівчину Христину, з якою зійшовся після розлучення.

Сніжана Єгорова вийшла на зв’язок і вразила зовнішнім виглядом: розпатлана та з розмазаним макіяжем

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова вже декілька років проводить поза межами своєї батьківщини, але не припиняє говорити про неї у своїх відео.

59-річний Олег Скрипка вперше за довгий час показав підрослих синів: як виглядають та чим займаються?

Соліст гурту "Воплі Відоплясова" Олег Скрипка опублікував фото зі своїми дітьми, зокрема з двома синами: як виглядають та чим займаються його діти у житті?

Виглядає молодшою за доньку! У Мережі з’явилося фото нової тещі Мурата Налчаджиоглу: це просто фурор

Нещодавно Мурат Налчаджиоглу зробив пропозицію своїй новій обраниці Анастасії Фоксі. Які стосунки в бізнесмена склались із сім'єю коханої та як виглядає його новоспечена теща.