Знайшлася колишня дружина Андрія Дикого: харизматична танцівниця не змогла конкурувати з Лілією Ребрик

Знаменита українська телеведуча Лілія Ребрик ніколи не приховувала, що зі своїм чоловіком Андрієм познайомилася, коли той перебував у стосунках.

Історія кохання Лілія Ребрик та Андрія Дикого абсолютно не схожа на інші сценарії розвитку стосунків між закоханими людьми. Знайомство майбутнього подружжя відбулося на зйомках проєкту “Танці з зірками”.

На той момент хореограф Андрій Дикий перебував у цивільному шлюбі з іншою жінкою. Разом з нею вони викладали у танцювальній школі, спільних дітей не мали, і зовсім не очікували, що у їхнє життя увірветься справжня зірка.

Знайшлася колишня дружина Андрія Дикого

Лілія Ребрик показала, як відсвяткувала перший ювілей дочки
Знайшлася колишня дружина Андрія Дикого

Лілія Ребрик спочатку не побачила в хореографі свою долю, а напроти поставилася до нього спокійно. І поки глядачі спостерігали за неймовірною хімією між партнерами, телеведуча була впевнена, що ставиться до Андрія лише як до друга. Усе змінилося після останніх зйомок.

Раптово обидва зрозуміли, що не хочуть розставатися. На пару чекав серйозний діалог, після якого було прийняте рішення вступити у стосунки і вже згодом одружитися.

Як виглядає колишня дружина Андрія Дикого

На фінальний виступ молоді люди прийшли як подружжя, про що і повідомив телеведучий. Звісно, дана новина призвела справжній фурор. А от колишня дружина Андрія залишилася не у справ. Красуня як була публічною людиною, так і продовжує проживати життя поза камерами, на відміну від свого екс-чоловіка.

Жінка ніколи не давала жодних коментарів пресі, а от Лілії довелося розповісти про етичність даної ситуації. Зокрема Лілія заявила, що такі ситуації стаються постійно і нічого драматичного або трагічного у цьому немає.

Незабаром у пари народилося двоє прекрасних дітей — дочки Діана та Поліна. Старша навіть активно грає в кіно і має свої власні гонорари. Лілія Ребрик в усьому підтримує своїх дітей та чоловіка, намагається скласти їм протекцію та дати дієві поради, адже сама прославилася не тільки як телеведуча, але і як акторка театру та кіно.

Після початку повномасштабної війни в Україні артистка пережила серйозну кризу у своїй професії, адже залишилася без ранкових ефірів і без гастролей. Та вже через декілька місяців Лілія повернулася на екрани і зараз регулярно на них з’являється.

Схожі статті

Екс-дружина Дзідзьо знову одягла білу сукню і розповіла про важливу подію: Славія вирішила спробувати ще раз

Популярна українська співачка Славія та колишня дружина Михайла Хоми вийшла на зв'язок та показала, як виглядає у білосніжній сукні. Що відбувається?

Наступають на ті самі граблі: Вова Остапчук, Сніжана Бабкіна, Оля Полякова мають проблеми звичайних людей

Життя знаменитостей аж ніяк не є бездоганним, як може здаватись багатьом користувачам мережі. З якими труднощами в особистому житті довелось стикнутись Остапчуку, Бабкіній та Поляковій?

Леся Нікітюк показала своє кохання: живе разом із ним уже багато років, а ім’я у нього зовсім не слов’янське

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк знову потішила своїх підписників кадром, на якому показала своє кохання. Мова йде ні про кого іншого, а про Рафаеля.

Руслана Лижичко засвітила округлий живіт після 10 років мрій про материнство: нарешті стане мамою?

Знаменита українська співачка Руслана Лижичко засвітила округлий живіт та подала надію своїм шанувальникам на майбутнє поповнення в сімʼї. Чи це так?

Після новини про розлучення Настя Каменських засвітилася з іншим чоловіком і зробила зізнання: “Люблю”

Знаменита українська співачка Настя Каменських опублікувала новий пост, в якому постала разом з іншим чоловіком, вельми молодим та вродливим. Усі деталі в статті.

Нова дівчина Мурата Налчаджиоглу зробила тату з його іменем: екс-дружина Ані Лорак на такий крок не пішла

Нова дівчина колишнього чоловіка Ані Лорак Мурата Налчаджиоглу Анастасія вразила мережу неочікуваним вчинком, адже зробила татуювання з іменем коханого.