За кордоном життя краще: Матвієнко за рік життя у Британії помітно набрала вагу – рожеві щічки і округле лице

Тоня Матвієнко досить відома українська співачка, яка гідно продовжує співочий рід своєї родини. Адже її мамою є народна артистка України Ніна Митрофанівна Матвієнко.

Тоня з самого дитинства займалась вокалом, адже її мама артистка і, звісно, дівчинку тягнуло туди ж, хоча й тато Петро Гончар також є творчою особистістю, він художник. Але, певно гени матері вплинули на Тоню більше й вона також побачила себе у ролі співачки.

Тоня і Ніна Матвієнко

Варто нагадати, що подорослішала Антоніна рано, бо вже у юні роки дівчина по вуха закохалася у хлопця і вийшла за нього заміж. А згодом народила дитину, тільки її чоловік не був готовим до такого стрімкого розвитку подій і залишив Тоню одну з дитиною. Звісно, дівчині не залишалось нічого, як повернутися додому. І хоч батькам було важко прийняти цю ситуацію, але люблячі мама й тато завжди допоможуть своїй дитині. Й Тоня мала змогу вчитися та виховувати паралельно донечку разом з батьками.

Тоня завжди прагнула реалізації, і зараз можна побачити, що це їй вдалося. До речі її голос нерідко плутають з голосом матері, адже вони у них дійсно схожі. Та й все життя вони прожили разом, тому й манери й поведінка на сцені у матері та доньки дуже схожі.

Але доля різна, оскільки Антоніна зустріла своє кохання всього життя на проєкті “Голос країни”. Ним став відомий співак Арсен Мірзоян, який, на момент початку стосунків з Тонею був одружений. Та його почуття виявились настільки сильними, що він прийняв рішення розлучитися та одружитися з Матвієнко.

Тоня з Арсеном

І до лютого 2022 року родина жила щасливо поруч із батьками Антоніни, але, оскільки вони мають маленьку донечку Ніну, для якої безпека є першою необхідністю, жінка поїхала з нею у Велику Британію й там провела майже рік. Звичайно життя в Англії геть не таке, як в Україні. Тому Тоня повернулась зовсім іншою.

Тоня Матвієнко набрала вагу

На нових фотокартках можна помітити, що співачка, яка завжди була тростинкою, трохи набрала вагу, її обличчя округлилось, а щічки стали рожевими, тому, зміни, як то кажуть, на лице.

Схожі статті

Христина Соловій показала чоловіка, якому довірилася і не відпускає: Жадану і Вакарчуку так не вірила

Христина Соловій вперше показала чоловіка, якому довірилася сильніше, ніж будь-кому. Хто цей юнак, чи має він відношення до її історії з Жаданом і що далі?

Таку красу під парео гріх ховати: Марічка Падалко блиснула фігурою, якою не похизується більше ніхто на 1+1

Марічка Падалко показала, чим на каналі 1+1 не похизується більше ніхто, крім неї. Не дивно, що Єгор Соболєв ніколи не забуває про свою дружину та спішить додому.

Юрій Горбунов не зміг відростити густі як в дрімучому лісі вуса: Зібров посміється з такої “щіточки” (ФОТО)

Юрій Горбунов не зміг відростити густі вуса. Павло Зібров лише посміється з такої "щіточки", але іншого варіанту не було, тож ведучий показав, як тепер виглядає.

Запропонував їй таке, що вона не змогла піти: Оля Полякова розкрила секрет її стосунків з чоловіком Вадимом

Оля Полякова розкрила секрет її стосунків з чоловіком. Бізнесмен запропонував співачці таке, що вона просто не змогла йому відмовити. Що саме він їй сказав?

“Це вибір серця”: 46-річна Лілія Подкопаєва показала дитину, яку вирішила всиновити та не шкодує про це

Поява в сім'ї дитини завжди перетворює звичну буденність на щось особливе. Ексгімнастка Лілія Подкопаєва розповіла, як колись наважилася на цей крок та дала поради підписникам.

Барбі Каменських: 37-річна дружина Потапа приміряла рожевий образ та вразила своєю “ляльковою” красою

Кожен шанувальник Насті Каменських знає про її неймовірне почуття стилю. Щоразу співачці вдається дуже вдало підкреслити власну привабливість. Цього разу вона "скопіювала" Барбі.