Дружина Віктора Павліка Катя Репяхова показала всі свої машини та назвала їхню вартість: запити зросли

Молода дружина Віктора Павліка Катерина Репяхова стала досить відомою блогеркою з моменту початку стосунків з народним артистом. Тому, й особистість Каті стала цікавою публіці.

Катерина часто ділиться реальними історіями зі свого життя, оскільки дівчина вважає, що відвертість та щирість – є основними рисами у житті блогера. Бо люди вже давно не ведуться на акторську гру та хизування. Зараз такий час, що відвертість та справжність є головним, що привертає увагу. Тому, щирі блогери мають широку аудиторію та популярність, а от ті, хто полюбляють награність відходять на другий план.

Катя Репяхова

Тому Репяхова може бути впевнена, що її аудиторія від неї нікуди не подінеться, тому що Катя перш за все спілкується зі своїми шанувальниками чесно та на актуальні теми зі свого життя. Часто розповідає про Віктора Франковича, про сина Михайла, про свій власний бренд дитячого одягу та й про своє життя.

Так, нещодавно Катерина розповіла сумну історію про продаж свого автомобіля, і навіть демонструвала, як все це відбулося. Але згодом дівчина зізналась, що вона збирається купувати нову. Але саме цієї новини підписникам Каті довелося чекати довго, й лише вчора вона разом з чоловіком забрала свою нову помаранчеву красуню Ауді з салону.

Звісно дружина Павліка показала й розказала все про покупку, виявляється, вона взяла нову автівку у кредит на 3 роки, адже машина досить дорога. І на фоні своєї нової покупки Катя вирішила пригадати всі свої попередні авто.

Тож, першу свою машину Катя придбала у 2018 році, це був смарт 1999 року, і коштувала вона 3 тисячі доларів.

Перше авто Каті

Другою машиною Катерини також став смарт, але вже за 8 тисяч доларів і це було у 2020 році.

Друге авто Каті

Третя автівка Репяхової вже була нова з салону, її дівчина придбала за 30 тисяч доларів. І це був джип.

Третя автівка Катерини

Ну і звісно нова четверта автівка, якою Катерина показала вчора є Ауді з салону за 50 тисяч доларів.

Нова машина Каті

Схожі статті

У шовковій сукні і на останніх термінах: Настя Каменських показала великий живіт – в очікуванні первістка

Знаменита українська співачка Настя Каменських заінтригувала мережу новими кадрами, які з'явилися у її блозі. На цей раз мова йде саме про вагітність.

Екс-дружина Дзідзьо знову одягла білу сукню і розповіла про важливу подію: Славія вирішила спробувати ще раз

Популярна українська співачка Славія та колишня дружина Михайла Хоми вийшла на зв'язок та показала, як виглядає у білосніжній сукні. Що відбувається?

Наступають на ті самі граблі: Вова Остапчук, Сніжана Бабкіна, Оля Полякова мають проблеми звичайних людей

Життя знаменитостей аж ніяк не є бездоганним, як може здаватись багатьом користувачам мережі. З якими труднощами в особистому житті довелось стикнутись Остапчуку, Бабкіній та Поляковій?

Леся Нікітюк показала своє кохання: живе разом із ним уже багато років, а ім’я у нього зовсім не слов’янське

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк знову потішила своїх підписників кадром, на якому показала своє кохання. Мова йде ні про кого іншого, а про Рафаеля.

Руслана Лижичко засвітила округлий живіт після 10 років мрій про материнство: нарешті стане мамою?

Знаменита українська співачка Руслана Лижичко засвітила округлий живіт та подала надію своїм шанувальникам на майбутнє поповнення в сімʼї. Чи це так?

Після новини про розлучення Настя Каменських засвітилася з іншим чоловіком і зробила зізнання: “Люблю”

Знаменита українська співачка Настя Каменських опублікувала новий пост, в якому постала разом з іншим чоловіком, вельми молодим та вродливим. Усі деталі в статті.