Дивне весілля: Потап і Настя Каменських одружувалися на очах у колишньої дружини і ймовірної коханки репера

Свого часу весілля Потапа та Насті Каменських наробило багато гаміру в шоу-бізнесі, хоча насправді було лише святкуванням річниці. Але і дивнощів на ньому вистачало!

2019р року українські глядачі були вражені новиною, яка прийшла з самого ранку. На особистих сторінках Насті Каменських та Потапа з’явилися перші кадри з їхнього весілля. Спочатку користувачі поставилися до цієї ситуації скептично. Мовляв, виконавці знімають кліп або кіно. Але подружжя не чекало довго та прямо заявило про те, що вони одружилися.

Потап і Настя Каменських одружувалися на очах у екс-дружини і коханки

Найдивовижнішою гостею на церемонії, як здалося багатьом користувачам була Ірина Горова (колишня дружина Олексія). Жінка прийшла у супроводі свого бойфренда, і навіть поцілувалася з ним для фото. Продюсерка здавалася дуже щасливою і спокійно спостерігала за тим, що відбувається.

Потап і Настя Каменських одружувалися на очах у екс-дружини і коханки

Однак, у світлі останніх подій торжество отримало новий відтінок.

Потап і Настя Каменських одружувалися на очах у екс-дружини і коханки

Так, нещодавно екс-підопічна Потапа Євгенія Горда заявила, що він зраджував з нею Насті Каменських. Красуня мріяла побудувати кар’єру в шоу-бізнесі, а Олексій нібито скористувався її амбіціями, взяв своє, а обіцяну кар’єру не влаштував.

Потап і Настя Каменських одружувалися на очах у екс-дружини і коханки

Яким же здивуванням було для фанатів, коли вони побачили, що Євгенія також була на весіллі і навіть обіймалася з Потапом для кадру. У той самий час Настя Каменських на знімку знаходиться з іншої сторони.

Олексій досі ніяким чином не прокоментував звинувачення дівчини. Думки аудиторії знову розділилися: одні вважають, що це продуманий піар-хід за згодою продюсера, інші ж підозрюють, що продюсер мовчить, тому що не може спростувати слова Євгенії, а сама вона знаходиться в Сполучених Штатах Америки. Тобто ніякого контакту з нею він також може не мати.

Привітно, що Настя Каменських так само не прокоментувала чутки про зради у їхньому шлюбі.

Натомість позаминулого року пара вперше зізналася у тому, що нашуміле весілля насправді не було справжньою церемонією, але лише святкуванням їхньої річниці. По-справжньому пара одружилася багато років тому у Лас-Вегасі. Це сталося приблизно 2015-го — 2016-го року. При цьому Олексій не став приховувати, що насправді таке зрадив дружині Ірині Горовій, але заявив, що дуже шкодує, що не був з нею чесним з самого початку.

Схожі статті