Як виглядає дочка Ольги Сумської, яка проміняла батьківщину на чоловіка: обрала багатого і красивого росіянина

Знаменита українська акторка Ольга Сумська з 24 лютого регулярно зіштовхується з обговоренням поведінки її старшої дочки Антоніни, яка на даний момент живе в москві.

Про свою найбільшу мрію у житті дочка Ольги В’ячеславівни Антоніна Паперна завжди говорила відкрито та голосно. Красуня хотіла грати у російському театрі, а тому переїхала у столицю російської федерації та проходила навчання там. Незабаром Сумська заговорила про те, що її спадкоємиця намагається отримати російське громадянство, але завжди підкреслювала, що це не має ніякого відношення до політичної позиції дочки, так як дані зізнання прозвучали після 2014 року.

Тоня Паперна
Ольга Сумська показала, як виглядає її старша дочка Тоня Паперна

Отримати документи для Тоні виявилося непосильною задачею, і вона вже відкрито говорила, що навіть не сподівається щось змінити, але незабаром в її житті зустрівся Володимир Яглич.

Колега-росіянин одразу ж підкорив серце красуні, і став її чоловіком. У пари народилося двоє дітей і позаминулого року сім’я придбала розкішний будинок в елітному районі, де здебільшого проживають зірки та бізнесмени. Подейкували, що даний маєток був не по кишені подружжю, а тому вони оформили іпотеку. Судячи з усього, громадянство Антоніна все ж таки отримала.

Ольга Сумська показала, як виглядає її старша дочка Тоня Паперна

Тоня Паперна видала справжнє ставлення до України
Ольга Сумська показала, як виглядає її старша дочка Тоня Паперна

Після початку повномасштабної війни в Україні Ользі Сумській неодноразово ставили запитання стосовно спадкоємиці. Мовляв, чому вона мовчить та навіть не натякає на свою позицію. Спочатку Ольга В’ячеславівна намагалася виправдати дочку, посилаючись на безпеку її сім’ї та дітей. Та коли користувачі мережі почали питати, чому Тоня не виїжджає за кордон, відповіді не знайшлося.

Сама Тоня обмежила доступ українцям до особистої сторінки в соціальній мережі Instagram. Не відмовляє собі у виходах на червону доріжку в москві, і навіть активно знімається в кіно. Тим часом її матір в Україні говорить шанувальникам про те, що насправді Антоніні дуже болить, вона усім серцем переживає та вболіває за свою батьківщину, але відкрито про це сказати не може.

Акторки не бачилися більше року. Ольга Сумська здебільшого спілкується зі своїми онуками по онлайн-зв’язку, і читає їм казки українською.

Схожі статті

Чуже обличчя: українські зірки, які переборщили з пластикою і стали виглядати так, що не впізнати

Нерідко зірки шоубізнесу вдаються до тотальних змін, аби вдосконалити свою зовнішність. Однак інколи пластичні операції здатні змінити людину до невпізнаваності.

Зірка “Сніданку з 1+1” Єгор Гордєєв показав жінку, яка встала між ним та Нелею Шовкопляс: все заплутано

Відомий український телеведучий Єгор Гордєєв вразив мережу свіжою фотографією, яка була зроблена в студії телеканалу. На цей раз між ним та його партнеркою встала інша жінка.

Вже обіймається з іншим: Камалія показала, хто посів місце колишнього чоловіка-мільярдера Мохаммада Захура

Знаменита українська співачка Камалія здивувала мережу свіжими кадрами, які були зроблені в клубі. Артистка поринула в обійми іншого чоловіка, забувши про Захура.