Максим Галкін показав розкішні ноги 73-річної дружини Алли Пугачової: давно пенсіонерка, але досі “на рівні”

Знаменитий російський гуморист, який після 24 лютого проживає в Ізраїлі, Максим Галкін активно публікує свіжі кадри з легендою радянської естради Аллою Пугачовою.

Після 24 лютого Максим Галкін та Алла Пугачова здавалося б потрапили у досить непросту ситуацію. Після того, як гуморист публічно заговорив про свою позицію, йому довелося забрати дітей та дружину та переїхати до їхнього маєтку в Кесарії.

Аллу Пугачову та Максима Галкіна пограбували
Максим Галкін показав розкішні ноги 72-річної Алли Пугачової

Але як би не намагалися російські пропагандисти виставити життя гумориста жахливим та безнадійним, насправді все виглядає зовсім не так: він активно гастролює та збирає повні аншлаги. У будинку подружжя багато гостей та лунає сміх. Ба більше, зараз Максим Галкін знаходиться на своїй історичній батьківщині, адже чоловік ніколи не приховував своєї реальної національності. Раніше ходили чутки, що і Алла Пугачова є єврейкою.

Максим Галкін показав розкішні ноги 73-річної Алли Пугачової

І все ж таки у Максима Галкіна є дещо, за чим він ностальгує. Нещодавно чоловік оприлюднив на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram архівний кадр, на якому показав Аллу Пугачову, яка підняла спідницю своєї сукні та показала розкішні ноги. Даний знімок був зроблений у русі, так як співачка на той момент танцювала.

Тоді їй був 71 рік. Кадр був зроблений 2 роки тому під час святкування дня народження гумориста. Зірка зізнався, що це його улюблена фотографія. Варто відмітити, що той захід був дійсно влаштований з великим розмахом, гості виглядали неймовірно щасливими, а преса обговорювала корпоратив принаймні ще декілька тижнів.

Максим Галкін показав розкішні ноги 73-річної Алли Пугачової

Неможливо не зауважити, що для віку легенди радянської естради, вигляд її ніг просто приголомшує.

Нагадуємо, що не так давно до мережі потрапляли кадри, на яких Алла Пугачова опирається на свого супутника-охоронця на концерті близької подруги Лайми Вайкуле. З’являлася інформація, нібито артистка вже має проблеми з пересуванням, і часто використовує палицю. Втім, дані чутки не були підтверджені і прозвучали у якості даних від інсайдерів.

Ні Максим Галкін, ні Алла Пугачова не реагували на дані чутки. Тим часом сама Лайма нещодавно заявила, що Алла Борисівна не переймається через активне цькування соціальних мережах, і добре знає, що я її дуже люблять.

Схожі статті

Не шаблонна красуня: Катерина Осадча звела з розуму імпозантного депутата, а слідом за ним – шоумена

Катерина Осадча ставиться до особистого життя з обережністю, саме тому протягом тривалого часу зірка не коментувала його в мережі. Які цікаві факти про романи телеведучої все-таки відомо?

Олександр Кривошапко остаточно забув Тетяну Денисову та показав нову кохану: “Інакше і бути не могло”

Знаменитий український вокаліст Олександр Кривошапко вперше за довгий час показав свою нову дівчину Христину, з якою зійшовся після розлучення.

Сніжана Єгорова вийшла на зв’язок і вразила зовнішнім виглядом: розпатлана та з розмазаним макіяжем

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова вже декілька років проводить поза межами своєї батьківщини, але не припиняє говорити про неї у своїх відео.

59-річний Олег Скрипка вперше за довгий час показав підрослих синів: як виглядають та чим займаються?

Соліст гурту "Воплі Відоплясова" Олег Скрипка опублікував фото зі своїми дітьми, зокрема з двома синами: як виглядають та чим займаються його діти у житті?

Виглядає молодшою за доньку! У Мережі з’явилося фото нової тещі Мурата Налчаджиоглу: це просто фурор

Нещодавно Мурат Налчаджиоглу зробив пропозицію своїй новій обраниці Анастасії Фоксі. Які стосунки в бізнесмена склались із сім'єю коханої та як виглядає його новоспечена теща.

Ведуча ТСН Наталія Островська не змогла приховати свою неприємність: “Випало майже все волосся”

Відома українська телеведуча Наталія Островська вийшла на зв'язок та розповіла про неприємну ситуацію, яка з нею сталася вночі. Що ж відбувається?