Камалія показала, як підросли її дочки-двійнята від Захура: двійко розкішних дівчат зі східними рисами обличчя

Найбагатша співачка України Камалія вперше знялася у своєму кліпі разом з обидвома дочками та коханим чоловіком. Як це було, дізнайтеся в нашій статті.

За щастя стати матір’ю Камалія свого часу боролася впродовж 10 років. Її чоловік-мільярдер Мохаммад Захур вже мав двох дітей від попередніх стосунків Таню та Армана. Але діти були дорослими, а він мріяв про спадкоємців від коханої жінки. Дійшло до того, що співачка навіть рушила до Сполучених Штатів Америки, де провела спеціальну операцію.

Чоловік Камалії Захур вразив зізнанням про стосунки з колишньою дружиною
Камалія показала, як підросли її дочки-двійнята

Це було зроблено для того, щоб підготувати тіло артистки до підсадження запліднених яйцеклітин. Пара наважилася на процедуру ЕКЗ, адже самостійно завагітніти так і не змоглИ.

Камалія показала, як підросли її дочки-двійнята

Вигляд вагітної Камалії зачарував усю країну, адже жінка вилучала неймовірні радість та щастя. А незабаром у її житті з’явилися красуні Арабелла та Мірабелла. Спочатку двійнята були схожі, наче близнята, але з часом шанувальники почали помічати, наскільки вони відрізняються і за характером, і за зовнішністю. Одна є копією матері, інша — батька.

Як виглядає єдиний зять Камалії та Мохаммада Захура
Камалія показала, як підросли її дочки-двійнята

За час еміграції красуні змінилися ще більше. Так, батько забрав дівчат напередодні повномасштабної війни в Україні, і вони проживали у Великобританії. Нещодавно Камалія створила нову відеороботу, в якій знялися і її дочки, і чоловік. Саме у кліпі можна побачити, якими дорослими стали дівчата, і наскільки вродливою зовнішністю володіють обидві.

Камалія показала, як підросли її дочки-двійнята
Камалія показала, як підросли її дочки-двійнята

Арабелла та Мірабелла постали перед глядачем вже не у дитячих сукнях, у яких їх звикли спостерігати аудиторія. На цей раз красуні з’явилися на екранах у розкішних білих костюмах, які візуально зробили їх ще дорослішими та елегантнішими.

Нагадуємо, що після 24 лютого, Камалія залишалася в Україні у своєму маєтку, не дивлячись на небезпеку для її життя. Умовити співачку евакуюватися її чоловіку вдалося лише через місяць. Артистка покинула Україну після того, як вивезла усіх своїх родичів. І тим не менш, зірка регулярно з’являється в Києві.

Схожі статті

Нова дівчина Мурата Налчаджиоглу зробила тату з його іменем: екс-дружина Ані Лорак на такий крок не пішла

Нова дівчина колишнього чоловіка Ані Лорак Мурата Налчаджиоглу Анастасія вразила мережу неочікуваним вчинком, адже зробила татуювання з іменем коханого.

57-річна Ольга Сумська раптово залишила Україну та заявила з Європи: “Настав нарешті мій час”

Знаменита українська акторка Ольга Сумська вийшла на зв'язок із поїздки закордон та поділилася враженнями від своєї подорожі. Чим зараз займається зірка?

Ольга Мартиновська подарувала серце Володимиру Ярославському і зробила вражаюче зізнання: “Зустрічаємось”

Знаменита українська кулінарка Ольга Мартиновська вразила мережу кадром, на якому постала разом з Володимиром Ярославським. Усі деталі в статті.

Влад Яма, який таємно покинув Україну, засвітився в кримській Ялті: задоволений танцює під водою

Знаменитий український хореограф Влад Яма більше двох років перебуває за кордоном і знаходиться на зв'язку зі співвітчизниками суто через соціальні мережі.

Не шаблонна красуня: Катерина Осадча звела з розуму імпозантного депутата, а слідом за ним – шоумена

Катерина Осадча ставиться до особистого життя з обережністю, саме тому протягом тривалого часу зірка не коментувала його в мережі. Які цікаві факти про романи телеведучої все-таки відомо?

Олександр Кривошапко остаточно забув Тетяну Денисову та показав нову кохану: “Інакше і бути не могло”

Знаменитий український вокаліст Олександр Кривошапко вперше за довгий час показав свою нову дівчину Христину, з якою зійшовся після розлучення.