Тіна Кароль приїхала до Дана Балана через 3 роки після “Голосу”: мама Людмила Балан радісно зустріла поп-діву

Знаменита українська співачка Тіна Кароль у рамках свого концертного туру завітала до Батьківщини молдавського мачо Дана Балана. До поп-діви прийшла матір співака.

Знайомство Тіни Кароль з матір’ю Дана Балана Людмилу відбулося в ефірі українського вокального шоу “Голос країни”, де обидві зірки були наставниками. Тоді ж глядачі мали можливість спостерігати за неймовірною хімією між зірками. Дан неприкрито фліртував з поп-дівою та усіляко виражав свою зацікавленість нею. Натомість Тіна спочатку не приймала залицяння чоловіка, але поступово все тепліше ставилася до молдавського мачо.

Після відео з будинку Тіни Кароль, на якому обидва працюють у її домашній музичній студії, у глядачів здебільшого не було сумнівів у романі. Однак, після закінчення зйомок сам продюсер шоу заявив про те, що усе побачене було лише піаром. Було важко повірити у те, що заради цього до України навіть приїхала матір Дана, яка при цьому демонструвала свою прихильність до Тіни.

Тіна Кароль приїхала з концертом до Молдови

Мама Дана Балана Людмила готується оженити сина на Тіні Кароль
Тіна Кароль приїхала з концертом до Молдови

Після початку повномасштабної війни в Україні Людмила Балан активно підтримувала українців, засуджувала російську агресію та зробила багато публікацій з цієї теми. Станом на 24 лютого її син Дан знаходився саме в Києві і декілька тижнів не міг покинути країну. Тож родина відчула усе на собі.

Тим часом Тіна Кароль більше року дає благодійні концерти та подорожує світом. Нещодавно у рамках свого туру вона завітала до Молдови. Раптом підписники Людмили Балан побачили відео з виступу поп-діви, на який пішла пішла матір Дана. Жінка дуже тепло зустріла артистку та насолоджувалася її творчістю. Відповідні відео опубліковані на особистій сторінці Людмили в соціальній мережі Instagram.

Примітно, що стосовно Тіни Кароль артистці якось довелося говорити публічно для Катерини Осадчий. Тоді зірка не стала підігрувати артистам і відкрито заявила, що не розраховує на те, що Тіна колись стане її невісткою. Зараз Людмила продемонструвала, що сказане було лише жестом чесності та щирості з аудиторією, і ніяким чином не торкалося її особистого ставлення до Кароль, адже як видно, вона її не тільки поважає, але й позитивно ставиться як до артиста.

Схожі статті

Тіна Кароль не захотіла приховувати материнського щастя і вразила повідомленням: “У мене буде донечка”

Знаменита українська співачка Тіна Кароль підкорила мережу реакцією на своїх шанувальниць під час випуску її нової пісні. Що ж відбувається?

“Маємо те, що маємо”: після розлучення Віра Брежнєва змінилася і показала обличчя без косметики та фільтрів

Знаменита українська співачка Віра Брежнєва вперше за довгий час показала, як виглядає абсолютно без косметики та без фільтрів. Усі деталі в статті.

Євгенія Власова повернулася на сцену та показала, як зараз виглядає: красивіша, ніж за часів “живої ріки”

Знаменита українська співачка Євгенія Власова вперше за багато років презентувала новий відеокліп та вразила мережу своїм молодим виглядом. Яка зірка зараз?

“Давайте допомагати одне одному”: 38-річна Цибульська потрапила в ДТП, але не визнала свій промах за кермом

Відома артистка повідомила про прикрий інцидент, що трапився з нею вчора. Жінка потрапила у невелике ДТП, проте обурена вона не власним стилем водіння, а поведінкою суспільства.

Катерина Осадча стривожила фанатів виглядом та розповіла, що з нею сталося вдома: “Почуваєшся ганчіркою”

Катя Осадча є активною користувачкою соціальних мереж. Зірка використовує будь-яку можливості для того, щоб створити корисний та дійсно цікавий контент.

Головний конкурент Андрія Данилка завжди біля нього тінню: мама Сердючки Білоконь показала свого чоловіка

Інна Білоконь знаходилася поруч з Андрієм Данилком протягом усього його кар'єри, яка вже дістається тридцятирічного віку. І безумовно за цей час в обидвох було багато прихильників.