Любов до Олега Винника не знає меж: стрижку повелителя вовчиць зробила його головна вовчиця, але це не Таюне

Фан-клуб Олега Винника один з найпотужніших в Україні. З повелителем вовчиць може конкурувати у цьому питанні хіба що сама Тіна Кароль. Кому ж зобов'язаний цим досягненням зірка?

Безумовно, у знаменитого українського виконавця Олега Винника неймовірна кількість фанаток не тільки на території України, але й далеко за її межами. Зірка підтримує зв’язок з шанувальниками та намагається ніколи не втрачати їхню довіру.

Фан-клуб Олега Винника

Куди зник з української естради Олег Винник
Валерія Барон повторила стрижку Олега Винника

У цьому йому допомагає голова фан-клубу Валерія Барон, яка не так давно навіть давала інтерв’ю для “Зіркового шляху”, де розповіла про те, як зараз живе повелитель вовчиць, чим займається та як проходить його лікування.

Звісно, як вірна фанатка артиста Валерія не втрачає довіри до нього, щиро за нього вболіває, хвилюється і готова його захищати публічно. Наприклад, в інтерв’ю вона заявила, що ті, хто критикував Олега з великою імовірністю пошкодують про сказане, коли він повернеться до України.

“Люди не всі все знають. І я б хотіла звернутися до всіх, що ніколи не засуджуйте людину, доки ви не знаєте всю інформацію до кінця… Коли він повернеться на велику сцену, а це, я впевнена, точно відбудеться і я точно знаю, що прийдуть на концерт, і мені цікаво, яким чином вони будуть дивитися йому в очі, ті хто міг засуджувати”

Валерія Барон повторила стрижку Олега Винника

Дуже цікавий нюанс полягає у тому, що Валерія настільки прониклася творчістю повелителя вовчиць, що навіть зовнішньо на нього схожа. Мова йде про зачіску голови фан-клубу артиста, яку вона не змінює роками. До речі, у Олега є багато фотографій зі своєю головною вовчицею.

Валерія Барон повторила стрижку Олега Винника
Валерія Барон повторила стрижку Олега Винника

Нагадуємо, що після 24 лютого Олег Винник зник з українського шоу-бізнесу. Виконавець декілька разів зробив публікації на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram, але його відсутність одразу ж помітили фанати.

Згодом з’явилася інформація, що артист знаходиться в Німеччині, яка пізніше підтвердилася. При цьому адвокат Олега наголосила, що він активно допомагає Україні фінансово та автомобілями. Також представники Олега Винника підтвердили, що в нього саме українське громадянство.

Схожі статті

Тіна Кароль не захотіла приховувати материнського щастя і вразила повідомленням: “У мене буде донечка”

Знаменита українська співачка Тіна Кароль підкорила мережу реакцією на своїх шанувальниць під час випуску її нової пісні. Що ж відбувається?

“Маємо те, що маємо”: після розлучення Віра Брежнєва змінилася і показала обличчя без косметики та фільтрів

Знаменита українська співачка Віра Брежнєва вперше за довгий час показала, як виглядає абсолютно без косметики та без фільтрів. Усі деталі в статті.

Євгенія Власова повернулася на сцену та показала, як зараз виглядає: красивіша, ніж за часів “живої ріки”

Знаменита українська співачка Євгенія Власова вперше за багато років презентувала новий відеокліп та вразила мережу своїм молодим виглядом. Яка зірка зараз?

“Давайте допомагати одне одному”: 38-річна Цибульська потрапила в ДТП, але не визнала свій промах за кермом

Відома артистка повідомила про прикрий інцидент, що трапився з нею вчора. Жінка потрапила у невелике ДТП, проте обурена вона не власним стилем водіння, а поведінкою суспільства.

Катерина Осадча стривожила фанатів виглядом та розповіла, що з нею сталося вдома: “Почуваєшся ганчіркою”

Катя Осадча є активною користувачкою соціальних мереж. Зірка використовує будь-яку можливості для того, щоб створити корисний та дійсно цікавий контент.

Головний конкурент Андрія Данилка завжди біля нього тінню: мама Сердючки Білоконь показала свого чоловіка

Інна Білоконь знаходилася поруч з Андрієм Данилком протягом усього його кар'єри, яка вже дістається тридцятирічного віку. І безумовно за цей час в обидвох було багато прихильників.