Ектор Хіменес-Браво проміняв свою таємну дівчину на молоду красуню Мішель Андраде: дуже пасують одне одному

Ектор Хіменес-Браво відомий кухар родом з Колумбії, який зробив блискучу кар'єру в Україні та став справжньою телезіркою. Тепер його ім'я знає кожен і майже кожна українська домогосподарка захоплена його професіоналізмом.

Україна – це країна контрастів, оскільки ми тут гостинно сприймаємо людей, які приїжджають з за кордону й намагаються влаштувати своє життя. Таких зіркових прикладів є багато, Ектор є одним з них, також Амадор Лопес, Мішель Андраде й інші. І, як не дивно, люди з різних країн сходяться в Україні й починають крокувати разом в українському шоу-бізнесі.

Ектор Хіменес-Браво

Дуже цікаво те, що Ектор та інші закордонні артисти, не втекли додому чи у Європу коли у нас розпочалась повномасштабна війна. Навпаки їхній патріотизм неймовірно вразив усіх. Жоден не злякався та почав займатися волонтерством. Наприклад Хіменес-Браво готував для військових, а також активно робив різноманітні благодійні збори.

Так, днями Ектор розповів як разом з Мішель Андраде вони провели благодійний вечір на честь Дня народження одного зі столичних ресторанів. Вони збирали на протези, й сума 404 269 гривень достатньо гарна сума за один вечір. Тож, Хіменес-Браво та Андраде зробили гарний вчинок, який справді вражає.

Взагалі волонтерство у нашій країні в останній рік набуло дуже сильного значення. Оскільки саме завдяки зборам та волонтерам наші захисники можуть розраховувати на всі необхідні спорядження для оборони кордонів нашої країни. І насправді якби не велика кількість волонтерських штабів, то нашим захисникам було б набагато складніше справлятися з обставинами, в які їх занесла доля.

Тому, такі збори та приготування їжі для героїв України є дійсно неймовірно цінними. Тому ми маємо бути вдячними тим людям, які люблять Україну всім своїм великим серцем та готові робити неймовірні речі заради перемоги.

Схожі статті

Леся Нікітюк показала своє кохання: живе разом із ним уже багато років, а ім’я у нього зовсім не слов’янське

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк знову потішила своїх підписників кадром, на якому показала своє кохання. Мова йде ні про кого іншого, а про Рафаеля.

Руслана Лижичко засвітила округлий живіт після 10 років мрій про материнство: нарешті стане мамою?

Знаменита українська співачка Руслана Лижичко засвітила округлий живіт та подала надію своїм шанувальникам на майбутнє поповнення в сімʼї. Чи це так?

Після новини про розлучення Настя Каменських засвітилася з іншим чоловіком і зробила зізнання: “Люблю”

Знаменита українська співачка Настя Каменських опублікувала новий пост, в якому постала разом з іншим чоловіком, вельми молодим та вродливим. Усі деталі в статті.

Нова дівчина Мурата Налчаджиоглу зробила тату з його іменем: екс-дружина Ані Лорак на такий крок не пішла

Нова дівчина колишнього чоловіка Ані Лорак Мурата Налчаджиоглу Анастасія вразила мережу неочікуваним вчинком, адже зробила татуювання з іменем коханого.

57-річна Ольга Сумська раптово залишила Україну та заявила з Європи: “Настав нарешті мій час”

Знаменита українська акторка Ольга Сумська вийшла на зв'язок із поїздки закордон та поділилася враженнями від своєї подорожі. Чим зараз займається зірка?

Ольга Мартиновська подарувала серце Володимиру Ярославському і зробила вражаюче зізнання: “Зустрічаємось”

Знаменита українська кулінарка Ольга Мартиновська вразила мережу кадром, на якому постала разом з Володимиром Ярославським. Усі деталі в статті.